Много или малко са 400 лв. за театър - този

...
Много или малко са 400 лв. за театър - този
Коментари Харесай

400 лв. за Джон Малкович: Колко е скъпо скъпото удоволствие?


Много или малко са 400 лева за спектакъл - този въпрос възмути българската аудитория през седмица. Това е най-високата цена на билетите за постановката в „ Народния спектакъл “ с присъединяване на Джон Малкович.

Холивудската звезда Джон Малкович ще гостува в България с представлението „ В самотата на памуковите полета “ на съветския режисьор Тимофей Кулябин, дружно с награждаваната литовска актриса Ингеборга Дапкунайте.

Цената на билетите предизвика вълна от реакции в обществените мрежи:

Снимка: bTV


„ Билетите за Малкович костват многович. "

Снимка: bTV


„ Знаете ли дали мога да си платя билетите за Джон Малкович в Народния с крипто валута? “, написа Драго Симеонов.

Снимка: bTV


„ Цените на билетите за спектакъла „ В самотата на памуковите полета “ с Джон Малкович и Ингеборга Дапкунайте в Народния са от 50 до 400 лева — а в Onassis Stegi в Атина костват от €5 до €55. “, споделя Емил Л. Георгиев.

От 50 до 400лв. в София, от 10 до 110лв. в Атина. Ситуацията в Гърция обаче е друга - представлението е спонсорирано от фондация „ Онасис “ и се играе в зала със 70 места повече от тези на огромна сцена в Народния спектакъл.

Снимка: bTV


В сряда, когато бяха пуснати билетите, се образуваха опашки на касите на Народния спектакъл макар цените. Желаещи имаше още сутринта, а уеб сайтът на театъра блокира за малко.

От Народния спектакъл обясниха, че всички разходи се поемат от тях и търсят поддръжка за бъдещи постановки.

Снимка: bTV


Въпреки цените 2/3 от билетите са разпродадени за трите дати, в които ще се играе постановката. Интернет пространството не остави тематиката през цялата седмица. Появиха се серия шеговити колажи и доста истински хрумки.

Една от тях гласи: „ По-добре да спорим дали са скъпи билетите за Малкович, в сравнение с кувертите за Нова година във Велинград. “

А Джон Малкович преди няколко години дава изявление особено за bTV. От него излиза наяве, че неговата обич е театърът, даже има личен спектакъл. Никога не гледа филмите си, създава вино, има две фешън линии, свири на няколко инструмента, приказва няколко езика.

Вижте цялото изявление във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР