Много хора вече заявиха своята подкрепа – БСП, Слави Трифонов,

...
Много хора вече заявиха своята подкрепа – БСП, Слави Трифонов,
Коментари Харесай

Иво Христов: Президентът прави сложен дипломатически пилотаж Радев е безалтернативен

Много хора към този момент обявиха своята поддръжка – Българска социалистическа партия, Слави Трифонов, Петков и Василев, и други партии. Така че поддръжката е необятна, добави той пред Българска национална телевизия.

По думите му от Движение за права и свободи имат всички учредения да се борят против Радев, тъй като той сложил началото на битката със съществуващия корупционен модел в страната.

Радев е безалтернативен като фигура и съсредоточие на очакванията на обществото. Но не знае дали това ще подсигурява преизбирането му. Това зависи от интензивността на изборите. Затова прикани хората на 14 ноември да гласоподават, с цел да не останем в това безвремие и след тези избори, сподели още той.

Той отговори на въпрос дали " Демократична България " може да гласоподава за Радев на втория тур: Радев от ляв през последните години бе припознат и харесван и от градската десница, тъй като води борби, които са значими за цялата демократична общественост. Той върна мандата на Иван Гешев за основен прокурор, той се държа кардинално, като излезе при хората, които стачкуваха. Опорна точка на ГЕРБ е, че Радев е „ завил надясно “. Чрез служебното държавно управление Радев обезпечи добавките за пенсионерите, което е лява мярка, кейнсиянска политика. Той наложи демократичния модел с концесионирането, аргументира се Христов, с които отхвърли изказванията на някогашните ръководещи.

Лявото и дясното не са закотвени във връзка с географския репер. Това също е чудноват поврат в пропагандата на съперниците, които твърдяха първоначално, че Москва си е назначила президент. Това, че посланикът на Съединени американски щати върви при президента – това е добре. Ако Радев беше назначен от Москва, щеше ли да опонира на Путин в Москва или пък да опонира на съветския партриарх у нас. Ако пък беше човек на Съединени американски щати, щеше ли да заеме твърда позиция по въпроса за участието на Македония на Европейски Съюз. Той прави доста комплициран дипломатически пилотаж, той е човек, който умее да споделя „ не “. Той отстоява националния интерес, колкото и мъчно да е, само че го прави, съобщи Иво Христов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР