Много хора са изцяло концентрирани в срещите и как ще

...
Много хора са изцяло концентрирани в срещите и как ще
Коментари Харесай

4 признака, че трябва си вземете пауза в срещите

Много хора са напълно съсредоточени в срещите и по какъв начин ще се показват в тях, когато са необвързани. За тях това се трансформира в съществена цел в всекидневието и те отхвърлят да одобряват, че някой може да им откаже да излезе с тях. Има доста препоръки за това по какъв начин да подобрите живота си за запознанства, по какъв начин да постигнете по-добър любовен живот, по какъв начин да методите в срещите. Може да е разочароващо, когато нещата, които работят за толкоз доста други хора, не работят за вас, само че спирали ли сте в миналото да се замислите дали казусът не е в препоръките, или просто във вас?

Никога не желаеме да повярваме, че ние сме тези, които пречат на пътя ни, само че от време на време всички знаци сочат непосредствено към нас като проблем. Това не значи, че нещо не е наред с нас, а просто, че може би е време да се отдръпнем от запознанствата за известно време – да си вземем отмора и да се вгледаме в срещите, които са минали без триумф.

Ако се чувствате претрупани от запознанствата или сте разочаровани, че всичките ви срещи в последно време са цялостен неуспех, може би ви би трябвало отмора от запознанства за ваше положително.

 infomax-logo-50-15-HW

Ето четири признака, които демонстрират, че е време за пауза в срещите:

Продължавате да се срещате с несъответствуващи хора

Знаете ли, че в този момент от ден на ден хора се срещат с такива отвън типичния си вид? Сега повече от всеки път необвързаните са отворени в срещите си да се излизат с различен вид хора.

Така че, в случай че сте прекарали години в срещи с голям брой версии на „ вашия вид “ и в никакъв случай не се е получило, би трябвало да спрете да се срещате. Добре е да преосмислите какво в действителност желаете от един сътрудник, вместо да търсите друга версия на еднакъв човек още веднъж и още веднъж и да очаквате разнообразни резултати.

 в срещите

Намирате нещо неправилно във всяка връзка

Случвало ли ви се е да срещнете съвършения на хартия човек, само че нещо в него просто да ви тормози? Той може да е най-милият и деликатен сътрудник, само че по някаква причина приемате, че е „ прекомерно прекрасен, с цел да е истина “, и към този момент предусещате, че нещо ще спусне връзката ви в канала.

Може би всичките ви другари си споделят: „ Какво не ти е наред, не можеш ли просто да им позволиш да те създадат щастлива? “. Това може да е знак, че в действителност не сте подготвени да повярвате, че някой може да е верният човек за вас, и вместо това се самосаботирате във връзката, като намирате и най-малкото нещо, което не е наред в нея. Така губите време в срещите, в които намирате, че нещо не е наред.

 в срещите

Продължавате да понижавате стандартите си

Оправдавате ли се с хората, с които се виждате в срещите? Например, когато вършат нещо, което не е идеално, или го пренебрегвате, с цел да не създавате проблеми, или го отминавате, като че ли не е нищо ужасно. А може и да защитавате дейностите им пред приятелите си, когато те повдигат въпроса за нещата, с които не трябва да се примирявате. Мислим, че всички сме били там или сме познавали някой, който е бил в тази обстановка.

Нормално е да занижите стандартите си, в случай че сте прекомерно придирчиви, само че когато продължавате да занижавате стандартите си, единствено с цел да имате някого до себе си, това не е реален метод да намерите индивида, с който си коства да прекарвате времето си. За да си припомните, че сте способни и почтени да намерите човек, който се отнася добре с вас, почита ви и ви въодушевява, може би ще се наложи първо да прекарате малко време сами и да си дадете пауза в срещите.

 в срещите

Преживявате прегаряне

Когато в срещите си постоянно се случва едно и също, може просто да сте изчерпани от опитите да сте в крайник със сцената на запознанствата, е време да извършите крачка обратно. Запознанствата не би трябвало да ви изтощават. Трябва да се чувствате разчувствани от това, че ще отидете на среща с някой нов човек.

Но в случай че се появите и явно просто се пробвате да преминете през претекстовете, има възможност от срещата ви да не излезе нищо и единствено да влошите ситуацията си. Особено в случай че ви се коства, че сте се срещанли с всички на земята, изтрийте приложенията за известно време и си дайте отмора. Докато не започнете да се чувствате по-малко изтощени и по-развълнувани от мисълта за срещи, направете си по този начин нужната отмора.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР