Много хора използват сироп от розови листа като съставка в

...
Много хора използват сироп от розови листа като съставка в
Коментари Харесай

Направих на шега този сироп, но бях силно впечатлена от ефекта: Пиех го за бъбреците, а проблемите ми с артрита изчезнаха напълно

Много хора употребяват сироп от розови листа като съставна част в коктейлите. Обаче това, което може би не сте знаели преди, е, че този сироп има извънредно огромни изгоди за здравето.
Например, той е страховит за:
безсъние
анемия
артрит
пречистване на бъбреците

подсилване на сърцето
мигрена
дефицит на витамин В12
дефицит на тиамин
неврологични нарушавания
кожни болести

За да усетите изгодите при изброените нагоре проблеми, както и доста други, които не са в този лист, най-добре е да вземете 2 до 4 супени лъжици дневно. Рецептата за подготовка е доста елементарна и има огромни шансове към този момент да имате всички съставки в дома си.
Необходими съставки:
Две шепи розови листенца
250 грама захар
1 лимон

500 мл вода
Метод за подготвяне:
Най-добре е да наберете листата сутринта и да ги накиснете във вода, с цел да премахнете примесите. След това ги поставете в бурканче, налейте 500 мл вряла вода и ги покрийте с паница единствено тъй като не би трябвало да бъдат изцяло затворени. Нека останат по този начин 24 часа. Изсипете получената примес в тенджера, прибавете захар и оставете да ври, до момента в който се разтопи. След това прибавете лимонен сок, след което оставете да ври за 4,5 минути.

Предлагаме ви още няколко ефикасни предписания за заболели бъбреци:
– Смесете половин кг зелен магданоз и един лимон, смелете ги на машинката за месо и прибавете 200 г мед. Изяждайте по една супена лъжица 3 пъти дневно преди ястие. Добре е курсът на лекуване да се прави по два месеца – пролет и есен. Задължително се подложете на ултразвуково проучване, с цел да видите по какъв начин върви лекуването. Ако е вярно, през първата година камъните се ще раздробят, а през втората – ще излязат от организма ви;
– Друга ефикасна примес за изхвърляне на камъни от бъбреците – 30 мл зехтин и една супена лъжица лимонен сок. Пийте по 2-3 супени лъжици преди ястие по три пъти дневно.
– Много потребен е тиквеният сок – пийте по половин чаша по три пъти дневно. А също и сок от ряпа – пийте две седмици по една супена лъжица три пъти дневно. При нужда повторете лечебния курс след 2-3 седмици.
– Три китки магданоз се варят в литър и половина вода, до момента в който остане на половина. Пие се три пъти на ден по 100 мл половин час преди хранене.
Инфо: lekuvai.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР