Много хора искат да се занимават с телевизия и медии

...
Много хора искат да се занимават с телевизия и медии
Коментари Харесай

Край! Лудият Репортер Даниел Петканов Аут От Нова Тв!

Много хора желаят да се занимават с телевизия и медии и това в отлично. В България се появиха доста формати-купени или взаимствани от Запад. Това даде огромно поле за изява на младежите, каквото с изключение на отвън спорта (може би) е доста мъчно човек да получи, даже да има качества. Да работиш обаче в телевизия, и да се задържиш там е една огромна привилегия. Аз получих такава, без да считам, че съм имал някакви специфични качества… СЪДБА, КЪСМЕТ или с една дума МИЛЕН ЦВЕТКОВ!

Искрено съм признателен на всеки сътрудник, с който съм могъл да поддържам връзка и да получа някакви познания и приятни взаимни страсти. Изпитвам огромно почитание и благодарност. Най-много съм длъжен и признателен обаче на Милен! Винаги съм считал, че нищо не е инцидентно. Запознанството с него и другарството в следствие е едно от най-ценните събития в скромния ми живот. Той ми даде най-безценното нещо – своето време, с цел да ме направи не толкоз по-добър експерт в работата, колкото по-добър и виновен човек.

Познанството с доста разнообразни хора, в резултат на телевизионните изяви, радостните репортажи, запознанството с Александра в един от тях, Биг Брадър, сватбата, в този момент очаквам дете…. всичко това е низ от събития, които в никакъв случай нямаше да се случат, в случай че не беше Милен Цветков и Нова телевизия. Радвам се, че имах опция да работя и с vbox7 и радио Nova News, тъй като научих доста неща от тези места, както и реализирахме доста количество занимателни и бих споделил сполучливи взаимни планове.

Малко ми е тъжно, тъй като съвсем 9 години от живота на човек е ужасно доста време, а не разбрах по какъв начин минаха. Нищо през този интервал, обаче не бих трансформирал. Нищо.

Животът, несъмнено, продължава, а в този момент съм доста благополучен, че имам възможост да дам ново начало за себе си със старите ми и бъдещи другари и най-много с моята превъзходна жена, която скоро ще стане и майка.

Успех на всички и ДЕРЗАЙТЕ. ”
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР