Много харесвам добрата енергия, която идва с новото правителство и

...
Много харесвам добрата енергия, която идва с новото правителство и
Коментари Харесай

Антон Кутев: Опасността от некомпетентност и неопитност в новото правителство е много голяма

„ Много одобрявам положителната сила, която идва с новото държавно управление и новото болшинство. За да подкрепя този триумф, насочвам предизвестието, че заплахата от непросветеност и неумелост е доста огромна. Особено първата година ", съобщи някогашният представител на държавното управление Антон Кутев. Политикът от левицата разяснява връзките си с Корнелия Нинова и бъдещето на партията след влизането в коалицията.

Според мен позитивите на това държавно управление ще се проявят най-рано в края на 2022 година Има доста време и доста сила, която ще е ориентирана към това да ги смъкна ”, сподели Кутев и предизвести новото ръководство да потърси положителни специалисти. Според него предлагането на ГЕРБ за мораториум на цените на тока е демонстрация на „ популизъм ”. За него е разумно при високите цени да се търсят способи за отплата на по-бедните, само че не по подобен метод. 
Признание с половин уста от Политическа партия за мораториума за тока и водата: Не знаехме какво гласуваме
Знаехме какво гласуваме, само че нямахме действително изпратен план. Не мисля, че е тъкмо заблуждение – по метода, по който беше структурир...
Прочети повече
Според него, в случай че ръководството е сполучливо, Българска социалистическа партия няма да загуби от присъединяване си в него.

„ Това е една необятна коалиция. В историята на Европа, където и да се прави такава коалиция, постоянно приключва с разгром на лявата партия. Няма логичност в България да се случи друго. Аз не споделям, че Българска социалистическа партия ще загуби, споделям, че вероятността за това е доста огромна и би трябвало да се положат доста старания за противоположното. В такава коалиция компромисите, които се вършат, са огромни. На десните партии те някак се простят от гласоподавателите ”, счита Кутев.

Той изрази мнението, че доста леви полезности са били изоставени в името на компромиса.

„ Къде са границите на компромиса, би трябвало да кажат гласоподавателите. Когато нашите гласоподаватели не го припознаят, внезапно може да се окаже, че от 260 000 гласоподаватели, можем да паднем на 150 000. Ако това, не дай си Боже, се окаже, скоро, тъй като аз държа да изкарат тази година – изкарат ли 2022 година,може да изкарат и четирите години, само че огромният проблем ще е да изкарат до май. Не дай си Боже да се получат огромни проблеми и издънки до май, това ще бъде убийствено за Българска социалистическа партия ”, безапелационен беше Кутев по Нова телевизия.
Нинова упорства за мораториум върху цените на тока и водата, само че трябвало да е друг
" Ние считаме, че би трябвало да има мораториум (на цените на тока и водата), само че не по този начин, както го направиха ГЕРБ. Коректно е да кажа както година..
Прочети повече
Бившият представител на държавното управление заяв още, че при градежа на Автомагистрала „ Хемус ” и при поправки на „ Тракия ” са изчезнали милиарди левове.

„ Аз съм виждал десетки контракти за „ Хемус ” и единствено един е с гаранция. И тя е за онази прословута компания, която на последния лот би трябвало да прави озеленяването. Тя е единствената компания, на която банката е имала доверие. Къде са отишли парите, би трябвало да питаме индивида. Аз виждам, че има съществени несъгласия сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата по какъв начин да го питаме ”, съобщи Кутев и добави, че сигнал до прокуратурата е подаден през юли.

 

 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР