Много голям интерес предизвика семинарът на световноизвестната във фитнеса Рейчъл

...
Много голям интерес предизвика семинарът на световноизвестната във фитнеса Рейчъл
Коментари Харесай

Огромен интерес към семинара на Рейчъл Стълман

Много огромен интерес провокира семинарът на световноизвестната във фитнеса Рейчъл Стълман. Днес на тенис кортовете на Търговска колегия Проспорт и в лекционната зала в НСА,г-ца Стълман изнесе удобен семинар на тематика „ Високо интензивна кондиционна подготовка при 12-годишните състезатели по тенис ". На него участваха доста български треньори и състезатели.

Семинарът беше разграничен в две елементи (практическа и теоритична).

Г-ца Рейчъл Стълман е някогашен играч, сертифициран тенис специалист, фитнес експерт, мотивационен състезателен коуч и определяна оттатък Океана като идващия огромен кондиционен треньор в тениса. Американката дойде от Сейнт Луис (Мисури) в София особено за тенис шампионата Sofia Open 2019 и към този момент съумя да се потопи в страстите в „ Арена Армеец ". Любимият спорт на Стълман е тенис, който е практикувала и професионално преди време.
 В момента главната активност на госпожица Стълман е обвързвана с графа за изявленията със международни звезди, каквито прави и по време на Откритото състезание на Съединени американски щати. Също по този начин има собствен блог, в който образова почитателите си посредством персонални прекарвания и знания за тенис, като стимулира хората да спортуват и да преследват фантазиите си.

Посланик на редица благотворителни дела, като най-значимата е Super heroes (супер герои).
 На 9-и февруари (събота) госпожица Стълман ще изнесе и лекция по време на общото заседание на БФТ на тематика „ Ролята на кондицията в развиването на младите тенисисти ". Събитието е от 9.00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР