МНОГО ДОБРЕ!Живко Тодоров, изпълнителния директор на държавната ББР с над

...
МНОГО ДОБРЕ!Живко Тодоров, изпълнителния директор на държавната ББР с над
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Живко Тодоров ме заплашва със съд

МНОГО ДОБРЕ!

Живко Тодоров, изпълнителния шеф на държавната ББР с над 370 000 лв. заплата ми е изпратил писмо със опасност, че щял да ме съди. Заради разкритията на БОЕЦ за незаконната скица със закупуването на акциите на ПИБ, от която все още държавната банка записва загуба от съвсем 100 милиона лв.. Разкритията ни, че заемите на Пеевски и обвързваните с него компании за съвсем ЕДИН МИЛИАРД лв. са си дейни и Шиши продължава да се угоява с нашите пари. И не на последно място за нахално високата му заплата.

Кирил Петков, до момента в който смяна спи бездънен зимен сън и си играете на политици мафията вилнее и се окопитва. Ти влезе в политиката точно на вълната със абсурда в ББР и многомилионите заеми. Лично обещаваше, че ще разчистиш тази кочина, че ще спреш финансирането на мафията от държавната банка с наши пари, че ще смениш управлението и тн. И какво се оказва? Човека назначен по времето на Буда и някогашен началник на ПИБ си стои в ББР и му плащаме най-високата заплата в България! Пеевски си е все по този начин недостижим и заемите му са непокътнати. А ББР продължава да си държи акциите на ПИБ и да записва десетки милиони загуби. Кириле, май обещанията се оказаха неистини? А?

Къде е Промяната? Пеевски е по спокоен и несмущаван от всеки път. Направо си е благополучен Шишко. И Борисов си пита кефа в зайчарника. Техните прислужници и марионетки си стоят на основни позиции на всички равнища в страната. Гешев си стои, Висш съдебен съвет си стои, Съвет за електронни медии си стои, Кошлуков си стои...

Кириле, жителите ви избраха да се борите против мафията, а не да пазите мафията. Схващаш ли разликата? Май ще се наложи да се срещнем отново, с цел да ти обясня. Задължително е.

Нямаш кураж да се опънеш на Корнелия и да подкрепим Украйна с оръжие, като европейска страна. Нямаш храброст да застанете до БОЕЦ и да се преборим с Гешев и Висш съдебен съвет. Нямаш топки да се опънеш на ченгетата и дъртите комундели, които ви вършат на маймуни. За Лустрация, електронно гласоподаване и тн. изобщо и не се мисли към този момент. Поне Национална агенция за приходите, ДАНС и КПКОНПИ, които са на твое послушание изпраха Пеевски по всички сигнали на БОЕЦ и можеш да отчетеш някаква "дейност ".

А Живко Тодоров с подготвеност го очаквам в съда. Да си поговорим за ПИБ, за офшорките на Цеко и източените милиарди от банката, за акциите на ПИБ купени от ББР, за заемите на Шиши, за едни срещи и диалози "в офиса на горния етаж " и за други неща. И да каже, по какъв начин и за какво му плащаме над 370 000 лв. годишна заплата! Ще е доста забавно. Когато свинчугите ме заплашват значи БОЕЦ сме блъснали в десетката и се окуражавам още повече.

Битката продължава!

Георги Георгиев / БОЕЦ
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР