Много безполезна среща, никаква конкретика, не се изложиха никакви доводи

...
Много безполезна среща, никаква конкретика, не се изложиха никакви доводи
Коментари Харесай

Делян Пеевски от МС: Нещата са чудовищни - роди се нова коалиция Путин

Много безполезна среща, никаква конкретика, не се изложиха никакви доводи дерогацията да не бъде прекъсната незабавно. Нещата са чудовищни.

Това стана ясно от думите на ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, който очевидно е напуснал срещата на Съвета за сигурност в Министерски съвет предварително, както направиха и представителите на ГЕРБ, без да дочака формалното изказване, което е планувано.

" Новата коалиция ще се роди от Българска социалистическа партия, Възраждане и " Продължаваме промяната ". Коалицията " Путин " е реалност ", засегнат излезе от Министерски съвет ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски след Съвета по сигурността при премиера.

Пеевски не отговори на журналистически въпроси.

Депутатът освен не е чул доводи за какво би трябвало да продължи и да не бъде спряна дерогацията на съветски нефт, само че се видяло че и организация " Митници " не си е свършила работата - глобите са били нарушавани,не са направлявали къде са отивали доставките на горива. 60% от горивата в България са напуснали в посока разнообразни дестинации на Украйна.

" Чудовищна спекулация, по-чудовищна даже от следствието на Politico за " Лукойл ", счита Пеевски.

" Ще продължи да се цялостни незаконният съветски режим със стотици милиони от България, безпричинно. Говори се без изясненост, че трябвало да остане за март това нещо, никакви доводи не чухме, готвели се за нещо в рафинерията, нещо да прави, някакви хора изясняват някакви екипи. Никаква изясненост, видя се, че ще има гласоподаване в Народното събрание ", разяснява ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.

Той чака да види през днешния ден дали от Москва се командва българският парламент и българското държавно управление.

" За нас българските жители бяха напълно ощетени от дерогацията, а незаконният съветски режим се обогати под погледа на благосклонни взор на държавното управление ", сподели още Пеевски.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР