Много аспекти на нормалния социален живот в ще се върнат

...
Много аспекти на нормалния социален живот в ще се върнат
Коментари Харесай

Рестрикциите в Нидерландия ще отпаднат до юли

Много аспекти на естествения обществен живот в ще се върнат в края на второто тримесечие, защото програмата за имунизация в страната се е активизирала, съобщи министър председателят.
Ако всеки искащ да бъде имунизиран, получи най-малко първата доза до началото на лятото, " това е моментът, в който най-сетне можем още веднъж да създадем огромни стъпки към естествения живот ", сподели той.
Министърът на опазването на здравето Уго де Йонге чака всички жители да имат достъп най-малко до първата доза до 1 юни, оповестява уеб сайтът „ NL Times ”.
На взаимна конференция с Де Йонге Рюте удостовери, че на лицата над 27-годишна възраст бъде позволено да упражняват в групи до четирима души, при изискване съблюдават отдалеченост от 1,5 метра и упражняват в спортно оборудване. Това не включва публичните паркове. Децата също ще имат право да се върнат на подготовка по плуване в закрити басейни, стига да не демонстрират даже незначителни признаци на простуда или грип. По-напредналите плувци няма да могат да се потопят назад в басейните.
Отслабването на тези ограничавания ще влезе в действие на 16 март.
 Нидерландия удължава вечерния час до 31 март Нидерландия удължава вечерния час до 31 март
Нидерландският министър председател Марк Рюте съобщи довечера, че вечерният час, въведен като мярка за битка с ковид, ще остане в действие най-малко...
Кабинетът се съгласи също на някои магазини да бъде позволено да обслужват персонално клиентите, считано от 27 март, като броят на клиентите ще зависи от площта на комерсиалния обект. Ще се позволява наличието на един клиент на 25 квадратни метра за 10 минути, интервали от време, в случай че е направена резервация четири часа по-рано.
Терасите на питейните заведения и заведенията за хранене ще може да отворят още веднъж на 31 март, в случай че главният репродуктивен (R) брой на вируса е по-малък от 1,00. Това значи, че 100 души, заразни с ковид, го предават на по-малко от 100 други.
Рюте удостовери, че полицейският час от 21:00 до 4:30 ч. ще бъде продължен най-малко до 30 март дружно с всички останали коронавирусни ограничавания.
От него за интервала на парламентарните избори 15 – 17 март ще бъдат освободени наблюдаващите на изборите, държавните чиновници, хората, които броят бюлетините и гласоподавателите, които отиват до и от мястото си за гласоподаване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР