Млечните алергии и непоносимостта към лактозата не са едно и

...
Млечните алергии и непоносимостта към лактозата не са едно и
Коментари Харесай

Това са 9-те симптома на алергия към млякото

Млечните алергии и непоносимостта към лактозата не са едно и също нещо. Лактозната нетърпимост е храносмилателен проблем. Това значи, че нямате ензим, който нормално трансформира млечната захар, наречена лактоза, в използваема форма.
Ако имате нетърпимост към лактозата и продължавате да приемате мляко, ще получите акне, запек, диария и гадене. Но това е най-много въпрос на стеснение вместо животозастрашаваща обстановка.
За съпоставяне, млечната алергия значи, че тялото ви реагира сурово на млечните протеини като казеинат и суроватка. Вашата имунна система нападна всевъзможни протеини, с които се сблъсква с такава тресчица, че тя провокира съществени признаци в останалата част от тялото ви.
Хората с млечни алергии, които употребяват млечни артикули, ще имат съществени признаци. Според Американския лицей по алергия, астма и имунология, ранните признаци на алергична офанзива към млякото са следните: Кожата ви се покрива с обрив повръщате Хрипове и кашлица Няколко часа след първичните признаци, тялото ви ще стартира да се подлага на по-сурови реакции. Тези непосредствени признаци включват: Коремни конвулсии и дискомфорт Колики - неприятна форма на коремна болежка, която постоянно страдат бебетата диария Сърбеж и воднисти очи обриви Хрема
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР