Младото семейство се е скарало жестоко, защото бившият футболист е

...
Младото семейство се е скарало жестоко, защото бившият футболист е
Коментари Харесай

Благо играл карти и 4 дни не се прибрал при новата

Младото семейство се е скарало грубо, тъй като някогашният футболист е отишъл да играе карти и не се е върнал в продължение на цели 4 дни. Това вбесило младата младоженка Полина, която му вдигнала величествен скандал. Не е ясно къде се е запилял Благой за няколко дни, само че разярената му жена въпреки всичко му дала прошка и двамата траяли да са семейство, научи „ Уикенд ”.

В момента младото семейство е на следващата си отмора за да си оправи взаимоотношенията. Преди дни някогашната брачна половинка на най-набожния футболист също реши да проговори, за което HotNews писа. Есмер даде опция на своите почитатели в обществените мрежи да й задават въпроси. Не липсваха и такива, които засягаха връзките й с Благой, както и неговите с общото им дете Елай. Питанията „ Елай вижда ли се с Благой? и „ От какъв брой време Благой не е виждал сина си “ получиха еднопосочен отговор „ не “.
Реклама
Някои от почитателите на рускинята бяха по-настоятелни и се поинтересуваха дали нашенецът поема най-малко финансовата грижа за отрочето си, само че и тук отговорът бе „ не “. Така Есмер публично призна пред аудиторията си, че някогашният й не взе участие по никакъв метод в развъждането на детето им. Нещо повече, татарката счете за належащо внимателно да напише, че когато един мъж е слаб, той се пробва да убеди дамата, че повода за всичките им проблеми се крие в нея.

Прекалено многото въпроси, свързани с някогашния й брачен партньор, изненадаха рускинята по един много противен метод. Поради тази причина тя откри за належащо да запише видеообръщение, в което ясно да изясни, че доста от дълго време е не запомнила, че футболистът съществува и е неприятно сюрпризирана от обстоятелството, че не престават да я занимават с него. „ Дори не си припомням за този човек, той не значи нищо за мен “, изясни в клипа хубавицата и помоли почитателите си да спрат да й задават въпроси, свързани с него. Тя добави, че няма неприятни усеща към него и му пожелава всичко най-хубаво, само че доста отдавана е спряла да се интересува от каквото й да е, обвързвано с него.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР