Младото поколение наследници на българското царско семейство се изсипа на

...
Младото поколение наследници на българското царско семейство се изсипа на
Коментари Харесай

Ето къде се появи и какво направи княгиня Калина след пиянската изцепка

Младото потомство наследници на българското царско семейство се изсипа на тържеството за пълнолетието на испанската инфанта Леонор, на което бе елитът на европейските кралски семейства, написа " Телеграф ". 

Разбира се, те пристигнаха дружно с родителите си – наследник, щерка и една от снахите на цар Симеон, които са в близко другарство със настоящия крал Фелипе Шести, преди този момент принц на Астуриас.
Ел Пардо
Рожденият ден се състоя вечерта на 31 октомври, откакто наследничката на короната - Леонор, се закле пред испанската конституция.

Един по един в обособени лимузини в Ел Пардо дойдоха Мириам Унгрия, вдовица на княз Кардам, дружно с българския правоприемник на купата – Борис, и брат му Белтран; княз Кубрат със брачната половинка си Карла Ройо-Вилянова и тримата им синове Лукас, Тирсо и Мирко; както и княгиня Калина дружно с Китин Муньос и сина им Симеон-Хасан.

На празненството не бяха видяни княз Кирил и Росарио Надал дружно с децата им, както и княз Константин-Асен.

Българското царско семейство се смеси с роднините си, които образуват кралската фамилия на Испания. На рождения ден на Леонор участваха двете й лели – инфантите Елена и Кристина, с част от порасналите им към този момент деца - първи братовчеди на бъдещата кралица. Синът на принцеса Елена - Фройлан, дойде от ОАЕ, където от известно време живее с дядо си, абдикиралия испански крал Хуан Карлос.

Самият той се появи на частното празненство, макар че не бе позволен на формалната гала в Кортесите сутринта, когато внучката му се закле във честност на короната. Разбира се, бе и жена му – кралица София, която има мощна връзка с внучката си Леонор.

София избра също да не бъде на формалните събития, с цел да не е още по-очебийно отсъствието на възрастния крал. Веднага след края на рождения ден той отлетя за Лондон, с цел да преспи, и оттова – за Абу Даби. 

Баба София обаче живее в един от кралските дворци в Мадрид.


Модел
На формалната клетва инфантата Леонор се появи в бял костюм с панталон, дело на Агустин Гарсия, желан модист на татко й. Той сътвори през 2004 година униформата, с която Фелипе тогава се ожени за майката на Леонор Летисия. Почти същият бял костюм с двуредно закопчаване може да се откри и в магазините на „ Зара “, разяснява „ Ел Периодико “.

Майка й, кралица Летисия, бе обичайно в тъмносиня рокля, модел на Каролина Ерера.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР