Младото гадже изпи целия мозък на Софи Маринова, която докара

...
Младото гадже изпи целия мозък на Софи Маринова, която докара
Коментари Харесай

Софче, полудя ли, бе: Софи Маринова заприлича на извънземно! (Виж как се окепази заради гаджето - СНИМКИ)

Младото гадже изпи целия мозък на Софи Маринова, която докара почитателите си до потрес. Хората непосредствено я питат какво се е случило, това в действителност ли е тя и за какво се е докарала на извънземно...

Реално са прави. Софи Маринова не наподобява на себе си, на тази, която всички харесвахме и обичахме поради натуралния й сексапил и визия. Наскоро тя чукна 47 лазарника и очевидно е решила, че би трябвало да спре възрастовите промени по всички вероятни способи. Колкото и нелепи да я вършат да наподобява.

Софчето си е харесала кожен лекар, при който оставя луди пари, с цел да я подмлади и разкраси, само че я съветваме да си потърси различен. Това е общото мнение и на почитателите й в нета, които едвам я разпознават към този момент.

Както се вижда, Маринова си е уголемила устните, предходна е на помпане със силикон в бюста, слагала е и филъри в скулите. Всичко това, съчетано и с филтри в телефона, които са употребени пет за четири, прави картинката по едно и също време смешна и гротескна.

" Софке, като си туриш филтрите, барем иди до огледалото и се погледни, а след това погледни и обработената фотография. Ако решиш, че имаш и минимална аналогия с действителността, пускай я. Иначе я трий или си я остави за лично гледане ", другарски я поучават в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР