Младокът не се затваря в клишетата на приетите норми, а

...
Младокът не се затваря в клишетата на приетите норми, а
Коментари Харесай

Звездният гримьор Микеле: Бягам от клишетата и налагам свой стил!


Младокът не се затваря в клишетата на признатите правила, а търси собствен жанр и почерк, което проличава и от фотосите на негови модели.

Всичко при Микеле стартира като на смешка. Четката е в ръцете му от дребен, защото рисува прелестно. Ходи на уроци по пеене и пиано, само че пристрастеността му към рисуването надвива. Сам споделя, че в никакъв случай не си е представял, че ще се занимава с грим. Първо стартира да гримира приятелите си за Хелоуин, с което се забавлява доста. Веднъж попада на клип в ютюб, който го заинтригува с вълшебствата, които професионален гримьор твори върху лицето на модел. Решава да опита и нещата потеглят.

„ Вероятно първоначално модел ми е била моя другарка. Успехът ме насърчи и по този начин пристигна срещата ми с Джулиана Гани - първата известна персона, която ми се довери.

Следват имената на дизайнерката Мегз, журналистката Елизабет Методиева, плеймейтката Нора Недкова, фолк фурията Бони и още куп известни персони.

В момента Микеле учи в паралелка „ фешън дизайн “ и мечтае един де на се занимава професионално с грим, да има лична линия освен за макиаж, само че и за облекла. Талантът му не остава неусетен от експерти в сектора и въпреки нежната си възраст към този момент има оферти да работи в чужбина, само че не бърза.

„ За мен кариерата е преди всичко. Докато моите връстници са в нощните заведения, аз мисля за нов план, какво ново да предложа на хората, които чакат от мен най-хубавото. Като характерен представител на зодия Овен няма цел, която да си слага и да не реализира. Но за чужбина не бързам “, споделя младокът.

В свободното си време Микеле разпуска с музика. В лицето на обичаната си изпълнителка Риана, младият гримьор вижда образец за подражателство и триумф.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР