Младо семейство с едногодишно дете измами свои близки приятели и

...
Младо семейство с едногодишно дете измами свои близки приятели и
Коментари Харесай

Кражба на самоличност: Семейство запали приятели с кредити з...

Младо семейство с едногодишно дете измами свои близки другари и изтегли заеми за 90 бона от тяхно име посредством кражба на самоличности. Това заяви на брифинг районният прокурор на Пловдив Чавдар Грошев, съобщи кореспондент на " Марица ". 

В разследване на следствието измамниците са арестувани. Мъжът е на 32, магистратите са му наложили най-тежката мярка " задържане под стража ". Половинката му, която е и съизвършител, е на 22 години. Съдът я е освободил под домакински арест, поради че би трябвало да поставя грижи за дребното им дете. 

Според информацията, са потърпевши общо три лица - двойка от Хисаря, както и още една жена. 

Двойката измамници употребявали свои близки другари, с цел да осъществят закононарушението. Убедили ги, че ще вършат карикатури/колажи. Така ги примамили за фотоси, които употребявали за асимилиране на заемите. Всички получени заеми да напълно онлайн. Двойката попълних данните, поставила фотосите, създали електронни пощи на името на потърпевшите. 

След това получените пари усвоявали по банкова сметка. Голяма част от парите обаче изхарчили за онлайн хазарт, сподели зам.-районният прокурор Атанас Илиев. Изтегледните заеми са общо 9. 

Измамниците да пипнати в дома им в Стара Загора. Иззето е закупено БМВ за 10 бона, за което има подозрение, че е закупено с парите, добити посредством кражбата на идентичност. 

Очаквайте детайлности! 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР