Младо момиче се самоуби в тоалетните на средното училище в

...
Младо момиче се самоуби в тоалетните на средното училище в
Коментари Харесай

Младо момиче се самоуби заради подигравки в училище

Младо момиче се самоуби в тоалетните на междинното учебно заведение в Корнуел. Случаят се гледа сега от британския съд.

По време на делото станало ясно, че Дагмар постоянно споделяла с майка си. Разказвала й, че съученичките й се подигравали, наричали я глупава полякиня и й крещели да се върне в своята си страна. Младото момиче понасяло тежко расистките подвиквания и подигравките.

Отчаяна, Дагмар споделила на татко си, че има съществени проблеми. Той я изпратил на учебно заведение, с обещанието, че ще поговорят следобяд. В час по математика Дагмар споделила, че не се усеща добре и отишла до момичешката тоалетна, където се обесила.

Тялото й било намерено чак след час и половина. Веднага били извикани лекари, само че те не могли да оказват помощ. Същия ден бащата чакал щерка си пред учебно заведение, когато му се обадила брачната половинка му, че детето им към този момент не е живо.

Аутопсията посочила, че в тялото на момичето не е имало нито алкохол, нито опиати. Според родителите на Дагмар проблемите в учебно заведение почнали, откакто тя влезнала в приблизително учебно заведение, където нямала никакви другари. Вкъщи непрестанно молила да я реалокират в друго учебно заведение, само че родителите й считали, че това е най-хубавото.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР