Младият защитник на ЦСКА - София Християн Петров сподели пред

...
Младият защитник на ЦСКА - София Християн Петров сподели пред
Коментари Харесай

Християн Петров: Всички в клуба ни подкрепят

Младият бранител на ЦСКА - София Християн Петров показа пред клубната телевизия своето мнение за мача против Лудогорец и работата в тима на " алените ".

" Да загубим мач против главен съперник е тежко изключително откакто сме ги надиграли, съгласно мен. Имахме много положения и те сътвориха такива, само че бяхме по-добри. Тежко е, само че се веселя, че показахме, че можем и не сме нищо по-лошо от тях. Радостта на почитателите, че сме играли добре даже след загуба, ни топли, защото тяхната поддръжка е доста значима за нас. Има един тласък и в случай че почитателите идват повече на мачовете, ще е доста по-добре за нас.

Ако продължаваме да упражняваме, имаме добър колектив, тъй че с още повече почитатели на стадиона, дружно ще успеем. Треньорите доста добре могат да пренесат нещата на терена. Комуникацията е доста значима.. Ръководството и всички в клуба ни поддържат даже когато играем едва. Смятам, че сме в вярната тенденция. Като централен бранител се усещам добре. Когато се е налагало съм играл и ляв защитник, и отбранителен халф, само че най-добре ми е да съм си в типичната роля в центъра на отбраната. За мен 3-5-2 е супер скица. Мисля, че не сме го практикували и сме направали едвам един мач, само че в случай че продължаваме по този начин, ще се получат нещата. Концентрацията е едно от най-важните неща във футбола. Не е един или два дни преди мач, а като цяло. Срещу Хебър би трябвало да затвърдим тази добра игра и да вземем трите точки ", показа Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР