Младият софийски депутат Петър Витанов пристигна в плажно облекло на

...
Младият софийски депутат Петър Витанов пристигна в плажно облекло на
Коментари Харесай

Депутат се появи на пленума на БСП като от плаж, заседава по джапанки и шорти

Младият софийски народен представител Петър Витанов дойде в плажно облекло на съвещанието на Националния съвет (т. нар. пленум) на Българска социалистическа партия. Лидерът на партията Корнелия Нинова с дълга тирада се опита да убеди репортерите и съпартийците си, че форумът е основен, защото следва да реши дали Българска социалистическа партия в действителност ще тръгне на битка с корупцията или имитацията ще продължи.

Пленумът обаче наподобява не бе общопризнат изключително съществено от необятното управление на партията. Първо, съвещанието едвам съумя да събере кворум. Много от членовете на Националния съвет закъсняха, огромна част въобще не дойдоха, написа Флагман.

В последна сметка Корнелия Нинова съумя да открие форума в половин състав, като разгласи, че са налице 98 членове на съвета.
Един от закъснелите бе младият народен представител – първи мандат Петър Витанов, който обаче дойде с къса фланелка, къси панталони и джапанки. Той седна в задната част на залата измежду няколко съпартийци.

Добра дисциплинираност демонстрираха някои от бургаските представители – депутатите Тодор Байчев и Николай Тишев, както и членът на Изпълнителното бюро Атанас Зафиров се появиха на съвещанието.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР