Младият състав на Дунав тренира усилено в домашни условия на

...
Младият състав на Дунав тренира усилено в домашни условия на
Коментари Харесай

Дунав се готви усилено в домашни условия

Младият състав на Дунав тренира интензивно в домашни условия на стадиона в русенския квартал „ Здравец “, спазвайки противоепидемичните ограничения. Подготовката за пролетния полусезон върви по проект с наличните футболисти, от които следва треньорският тандем Мартин Цирков – Ивайло Кирилов да избистри главната група.

Мартин Иванов, Мартин Ангелов и Искрен Анчев към този момент не са част от тима. Ръководството и треньорският щаб на русенския клуб желае триумфи на тримата младежи в идващите им инициативи. Към подготовката се причисли 21-годишният някогашен младеж на „ драконите “ Томислав Бучков, който се чака да ускори конкуренцията в халфовата линия на тима.

Предвидени са 6 контроли против противници от района. На 23 януари русенският отбор гостува на „ Дунав “ Сливо поле, на 27 януари – в Горна Оряховица на локалния Локомотив, на 30 януари приема Шумен 2007, на 6 февруари – Спартак (Плевен), на 13 февруари – Черноломец (Попово), а на 20 февруари – още веднъж в Русе среща Кубрат.

Според предварителната стратегия Дунав започва пролетния полусезон в Североизточната Трета лига с домакинство на Ботев (Нови пазар) на 27 февруари 2021 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР