Екипаж от индийски и шриланкийски мъже прекара последните 49 дни

...
Екипаж от индийски и шриланкийски мъже прекара последните 49 дни
Коментари Харесай

Тъй като работата по изваждането на товарен кораб от рухналия балтиморски мост продължава, какво ще кажете за неговия екипаж?

Екипаж от индийски и шриланкийски мъже прекара последните 49 дни затворени в голям и имобилен товарен транспортен съд в Балтимор, носа му притиснат от това, което е останало от разрушения мост, който удари.

Разрушителните екипи задействаха експлозиви в понеделник, с цел да изтласкат счупени мостови ферми от заседналия контейнерен транспортен съд Dali, който загуби ток и удари една от колоните на моста Франсис Скот Кий на 26 март, причинявайки цялата структура колапс. Но даже до момента в който корабът се доближава към свободата, бъдещето на екипажа остава открит въпрос.

21-те членове на екипажа към момента са на борда. Телефоните им са конфискувани от проверяващите. А телата на шестимата строителни служащи, които поправяха дупките по моста при сриването му, са извадени от водата към тях.

Някои се тормозят, че ще бъдат държани персонално виновни за бедствието.

„ Докато някои членове на екипажа се оправят, моралът разбираемо е понижен “, споделиха в изказване два синдиката, представляващи моряците...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР