През януари журналисти, корпоративни консултанти и специалисти по преструктуриране изпълниха

...
През януари журналисти, корпоративни консултанти и специалисти по преструктуриране изпълниха
Коментари Харесай

Защо Хонконг трябва да постави преструктурирането на дълга отново в законодателния дневен ред

През януари публицисти, корпоративни консултанти и експерти по преструктуриране извършиха правосъдна зала в Хонконг в рядка сцена, с цел да участват на чуването по ликвидацията на Evergrande, където арбитър Линда Чан разгласи „ задоволително е “ и издаде заповед за разпродажба.

Епохалният случай, включващ в миналото най-големия бизнесмен на недвижими парцели в Китай посредством продажби с над 300 милиарда $ отговорности, върна правната рамка на територията за разрешаване на дългови проблеми светлината на прожекторите. Повече от 20 китайски строителни бизнесмени получиха петиции за разпродажба в Хонконг от началото на рецесията с недвижимите парцели в Китай през 2021 година, като минимум пет бяха разпоредени да бъдат премахнати от хонконгски арбитър.

Това е не е добър резултат за нито една от участващите страни. Често описвани като „ нуклеарен вид “ и губещ сюжет от юристите, тези правосъдни процедури за разпродажба оставят кредиторите с дребна или никаква облага. А процедурите могат да се прот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР