Младият поп-фолк идол Фики Стораро се потапя все повече в

...
Младият поп-фолк идол Фики Стораро се потапя все повече в
Коментари Харесай

Фики Стораро става актьор

Младият поп-фолк кумир Фики Стораро се потапя от ден на ден в актьорските среди. След като сподели капацитета си с две следващи участия в предаването " Като две капки вода “, изпълнителят на " Не ти прощавам “ се качва за специфичен театър и на сцената в зала 1 на НДК.

Синът на Тони Стораро е част от съзвездието, което събитието готви за публиката в средата на идващия месец. Шоуто носи заглавието Еxclusive Actors Night (в превод – Ексклузивна актьорска нощ), а жанрово се дефинира като комедиен концерт-спектакъл, написа Монитор.

Рамо до рамо с Фики ще застане съдбовната жена на българското кино Аня Пенчева. Своя отпечатък върху извънредната нощ ще оставят още Мария Сапунджиева, Руслан Мъйнов, Александър Кадиев, Павел Иванов, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Албена Михова, Драгомир Драганов и Евгени Будинов. Предстои да бъдат оповестени и още двама участници в събитието. " Звезден актьорски състав и именити музиканти и артисти ще ви " скрият шапките " с това запаметяващо се зрелище! “, дават обещание уредниците на шоуто, което ще чака публиката си на 18 декември в НДК. " Ще бъде грандиозно шоу “, декларира и самият Фики, за който това не е първо присъединяване в сценичен план.

През лятото поп-фолк звездата бе специфичен посетител и на " Направихте ме на вманиачен “ при представления в три града от страната. " Изключително съм благополучен да бъда на една сцена с толкоз надарени артисти. Всички са превъзходни и доста се забавляваме “, разяснява тогава Стораро.

Междувременно артистът показа и насладата си от своите наследници. 26-годишният Фики е татко на момче и момиче, като дефинира възприятието като " неописуемо и неповторимо “. За развъждането на децата пък доста оказват помощ техните баби и дядовци.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР