Младият папа и многодетен баща, романтикът с небесносини очи, чиято

...
Младият папа и многодетен баща, романтикът с небесносини очи, чиято
Коментари Харесай

Ако закъсняваш, научи се да се наслаждаваш на закъснението ~ Джъд ЛОУ на 45

„ Младият папа ” и многодетен татко, романтикът с небесносини очи, чиято вежливост не му разрешава да отхвърля на дамите, британският артист, който обожаваме и за чийто 45-ти рожден ден подвигаме тост!

 (Jude Law by Jonathan Worth, 2012)

Мисля, че към 43-тата си година претърпях рецесия на всичко. Но през днешния ден се намирам в това прелестно положение, към което всеки се стреми. Живея в доволство и комфорт, даже се научих да дремя безметежно.

Остаряването въобще не ме плаши, най-много поради новите благоприятни условия в кариерата. В „ Ана Каренина ”, вместо героят-любовник Вронски, аз играх рогоносеца Алексей Каренин. И се веселя, че напуснах нормалното си амплоа.  За мен процесът на порастване бе обвързван с принудително сдобиване с горчив опит и житейска мъдрост. Това беше доста дълъг и обществен развой. Но цялото това ровене в мръсно долни дрехи, се трансформира в самобитно избавление. Публичното разискване те принуждава или да се завреш в ъгъла и да вирееш под ярема на публичното мнение или да го приемеш с думите: „ Да, случва се, и какво? ”. Годините ми разрешиха да погледна на света под различен ъгъл. Моля ви, не ми казвайте, че на тоя свят няма хора, които да не съжаляват за направеното и казаното, които не са правили или говорили глупави неща. Такъв е животът, в действителност, и това е една от най-забележителните му страни. Но, поглеждайки към всичко претърпяно, споделям на себе си, че в никакъв случай повече няма да го повторя.

За умеенето си да поддържам връзка с противоположния пол съм длъжен на своята майка. Тя беше забележителна и доста мощна жена, която оказа голямо въздействие върху живота ми като цяло. Именно мама ме научи, че е нужно да бъда благ, прелестен, учтив и отзивчив във връзка с дамите. Принудата и експанзията към дамите е нещо непознато за мен – такава постъпка би ме направила лукавец, а аз напълно не смятам себе си за подобен. В избрана възраст разбираш, което работи в връзките с дамите, и кое – не. Но това да бъда положително момче, също не ми е помогнало доста. Момичетата, колкото и да е тривиално, обичат неприятните момчета, тъй че възпитанието не ми е било толкоз от изгода.

У дамите оценявам възприятието за комизъм, мозъка (знам, че това ще прозвучи извънредно шовинистично), боготворя дами, които умеят и обичат да готвят. Моята майка беше възхитителна майсторка в кухнята, аз самият обичам да заставам край печката, тъй че за мен това е значимо – момичето да може да ме зарадва с нещо вкусно.

За новата си обичана, психоложката Филипа Коен

Много съм благополучен с нея. Тя е моя и ничия друга. Мисля си, че огромна част от нашето благополучие се състоя с помощта на нейното почитание към персоналния живот. Тя не е обществена персона, избира да не подлага връзките ни на публичен съд. Ще ви споделя едно – не бих могъл да бъда по-щастлив, в сравнение с съм в този момент. Филипа към този момент се срещна с децата ми и всички те я заобичаха.

Бащинството

Обожавам бащинството! От една страна, това е прочувствено скъпа роля, само че от друга - по-добра от нея няма да намерите. Днес децата ми последователно се трансформират в положителни мои другари, спътници в живота и даже мъдри съветници. Най-големият ми наследник, Рафи към този момент е на 21 години, щерка ми Айрис на 17, тя е сполучлив модел. Синът ми Руди е на 15, а най-малките ми дъщери са на 8 и 2.

Най-добрият съвет

Негов създател е татко ми. Той споделяше: „ Ако закъсняваш, научи се да се наслаждаваш на закъснението ”. Мисля, че го разбрах вярно. Сгрешили сте? Приемете грешката си, не се изнервяйте, не се тормозете. Когато нищо не може да се поправи, най-хубавият метод е - успокойте се и живейте.  

По материал на:
Снимки: theplace2.ru, Wallpapers Craft

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР