Младият футболист от школата на Етър Павел Иванов е новият

...
Младият футболист от школата на Етър Павел Иванов е новият
Коментари Харесай

Павел Иванов стана носител на наградата „Трифон Иванов“

Младият футболист от школата на Етър Павел Иванов е новият притежател на премията „ Трифон Иванов ”, връчвана от Община Велико Търново. Призът се присъжда годишно от 2017 година насам за най-хубавия футболист на възраст сред 15 и 19 години, състезаващ се за клуб на територията на общината.

Това е единомислещото решение на комисията с ръководител проф. Георги Камарашев, в която влизат още Бончо Генчев, Деян Куздов, Георги Недев, Георги Давидов, Игор Бакьов и Анатоли Петров. Предложението бе гласувано и признато единомислещо от Общинския съвет на днешната сесия.

Номинацията бе направена от Етър. Павел Иванов е футболист на „ виолетовите ” от 2014 година насам, един от капитаните е на набор 2006 година Вече е бил притежател премията МБМ „ Най-добър футболист – София 2017/2018 “, както и на премията „ Кока-кола къп 2018 “. Той е учтив и целенасочен, показват още от клуба, а в експертната оценка на треньорите се споделя още, че е перспективeн, волеви, непрекъснат и порядъчен.

Носители на премията „ Трифон Иванов ” до момента през годините са били Десислав Пенев, Стелиян Добрев, Калоян Ненчев, Кристиян Димитров и Росен Върбишки. В памет на именития бранител по самодейност на кмета Даниел Панов всяка година се организира и детски футболен шампионат на стадион „ Ивайло “.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР