Младият футболист на Хебър Пазарджик - Николас Пенев, сподели мнението

...
Младият футболист на Хебър Пазарджик - Николас Пенев, сподели мнението
Коментари Харесай

Николас Пенев: Играхме достойно, не заслужавахме да загубим

Младият футболист на Хебър Пазарджик - Николас Пенев, показа мнението си след загубата на с 0:1 като посетител на Левски в среща от осмия кръг на efbet Лига. Синът на старши треньора на пазарджиклии - Любослав Пенев, остана удовлетворен от представянето на тима и съобщи, че отборът му не е заслужавал да загуби.

„ Дали е било липса на шанс, дали са повлияли странични фактори, неприятно е да се загуби по този начин в последната минута. Поне според мен, не считам, че заслужавахме да загубим “, съобщи Пенев.

„ Не е моя работа да разясняваме, това ще си го приказваме в съблекалнята. Моето мнение е, че Хебър през днешния ден игра мъжки, игра почтено, игра с чест и не заслужаваше да загуби “, безапелационен бе младокът.

„ Поздравявам почитателите на Левски, сътвориха хубава атмосфера за игра и мисля, че се получи един прекрасен мач “, продължи офанзивният футболист.

„ Смятам, че с всеки мач израстваме и се подобряваме и се целим високо най-високо и най-горе “, приключи Ник Пенев във връзка задачите на Хебър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР