Младите звезди Ариана Гранде и Джъстин Бийбър бяха принудени да

...
Младите звезди Ариана Гранде и Джъстин Бийбър бяха принудени да
Коментари Харесай

Обвиниха в измама Ариана Гранде и Джъстин Бийбър - slava.bg

Младите звезди Ариана Гранде и Джъстин Бийбър бяха принудени да се пазят от обвинявания, че шлагерът им Stuck with U не е стигнал почтено до челото на класациите, а мощните им мениджърски екипи са “купили” триумфа, написа изданието ТMZ.

Рапърът 6ix9ine освен повтори обвиняванията си, че известната ранглиста на „ Билборд “ е нагласена, а непосредствено упрекна Гранде и Бийбър, че сами са платили за половината продажби на шлагера им, който зае първото място.

В същата ранглиста парчето на обвинителя GOOBA зае третото място.

Гранде написа дълъг пост в Туитър, в който благодари на почитателите, че са подкрепили записания с благотворителна цел дует с любимеца на тийнеейджърките, след което отговори на обвиняванията.

Красавицата съобщи, че нормално “не хаби силата си за сходни драми или странни обвинения”, само че този път нещата са стигнали прекомерно надалеч.

Тя напомни, че разпоредбите на „ Билборд “ не разрешават да се броят покупки на повече от 4 копия с една кредитна карта, с цел да се избегне операция.

“Моите почитатели купиха тази ария. Феновете на Джъстин купиха тази песен”, написа поп сензацията.

След това предложи на “тези, които не са удовлетворени от представянето си в класацията, да се държат малко по-скромно.”

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР