Младите волейболистки на България надиграха Беларус с 3:2 гейма, в

...
Младите волейболистки на България надиграха Беларус с 3:2 гейма, в
Коментари Харесай

Стоян Гунчев: Показахме характер

Младите волейболистки на България надиграха Беларус с 3:2 гейма, в четвъртия си мач от група I на Европейското състезание за девойки под 17 години в София. С този триумф отборът ни резервира шансове за присъединяване във финалната четворка на шампионата. Ето коментара на треньора на състава Стоян Гунчев след успеха:

„ Влязохме мъчно в мача. Допуснахме доста неточности в първите два гейма и играта не ни се получаваше. Но съм доста благополучен от крайната победа. Показахме темперамент. Взехме четвъртия гейм в решителните моменти, като изоставахме доста, само че съумяхме да наваксаме и да създадем поврат. Определено това е темперамент. Просто с по-добри качества надиграхме противника “.

„ Това че, трябваше да победим непременно си повлия. Ако бяхме изгубили през днешния ден, можеше да излезем от осмицата на Европейското. Сега, с тази победа резервираме и шансове за финалната четворка. Но това, несъмнено минава през победа над Сърбия в последния мач. Просто нашата група е доста равностойна. Получи се хубаво със промените които направих, те повлияха на хода на мача. Доволен съм от резултата и излизаме за победа над Сърбия в последната среща “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР