Младите ни атлетически таланти Лиляна Георгиева и Александра Начева са

...
Младите ни атлетически таланти Лиляна Георгиева и Александра Начева са
Коментари Харесай

Лиляна Георгиева и Александра Начева са на корицата на новия брой на списание “Атлетика”

Младите ни атлетически гении Лиляна Георгиева и Александра Начева са на корицата на списание “Атлетика” в специфична фотосесия за изданието в Античния спектакъл в Пловдив. Специализираното списание ще е на пазара от на следващия ден (5 октомври).

Лиляна усъвършенства куп национални върхове в бяганията на междинни и дълги дистанции още при започване на годината, а през лятото доближи и до сребърния орден на 1500 м на европейското състезание за юноши и девойки до 20 години в Гросето, Италия. Начева влезе с „ летящ старт “ в огромната атлетика също с върхове на България в тройния скок и сребърен орден на международното състезание за юноши и девойки до 18 години в Найроби, Кения.

Екипът на списанието е подготвил забавни изявленията с гениите.



Основната тематика в „ Атлетика “ 109 е международното състезание за мъже и дами в Лондон, където Мирела Демирева и Тихомир Иванов се класираха за финалите на скок височина, а Ивет Лалова-Колио още веднъж се бе измежду най-бързите дами на света. Всички статистики и значими резултати от това събитие могат да се намерят в списанието.

Шампионатът ще се запомни и като последното съревнование на най-хубавият спортист в света – Юсейн Болт. Хронологията на блестящата кариера на най-бързият човек също е на страниците на новия брой.
Най-запомнящите се моменти от най-значимите летни надпревари – международни, европейски, балкански и национални шампионати са компилирани от екипа на списанието със фотоси на най-хубавите спортисти в тези напревари.

Универсиадата в Тайпе също сподели силата на студентската атлетика с няколко впечатляващи резултати, а българката Милена Миткова остана за малко отвън медалите на скок дължина в азиатската страна.

Отделено е място и на още един триумф на българската атлетика – бронзовия орден на чук на 15-годишният Валентин Андреев от Европейския юношески олимпийски фестивал в Гьор, Унгария.

В рубриката за здравословното хранене е наранена тематиката за изгодите и вредите от тестените произведения.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР