Младите ИТ специалисти, осъзнавайки стресът и проблемите на големия град, все

...
Младите ИТ специалисти, осъзнавайки стресът и проблемите на
големия град, все
Коментари Харесай

Интелигентните младежи предпочитат живот на село

Младите ИТ експерти, осъзнавайки стресът и проблемите на големия град, все по-често търсят усамотение и успокоение, което българските села, дават.

Кои ИТ експерти избират спокойствието пред мръсния въздъх, и за какво?

Като стартираме от програмисти, SEO специалисти, механически съпорт и стигнем до CEO-тата.

Днес, в края на 2019 година, най-предпочитани са крайградските, съвременни села. Например, в столицата има доста такива, и през днешния ден, ако се разноските ще се уверите, че къщите напълно не са елементарни, селски, а луксозни, изискани, даващи оптимален комфорт и улеснение.

Христо Бабриков от Humerson споделя, че в случай че сте шеф на SEO компания, то непрекъснато би трябвало да умувате тактики, благоприятни условия за възстановяване потребителската база, както и подписване на договори с сътрудници и сътрудници, за по-добри резултати.

Когато живеете на село, то мозъкът работи като че ли една идея по-добре.

Спокойствието и уютът, комфортът, чистия въздух, тишината, всичко това са фактори, които усъвършенстват мозъчната активност, вършат Ви спокойни, и несъмнено резултатите от Вашата активност биват надалеч по-добри.

Децата на големия град, и страхът на родителите да се реалокират, точно поради тях

Големият град въздейства освен на неговите поданици, само че и на тези, които са израснали там. Според проучването мозъчните структури на децата и юношите, които порастват в градска среда, биват трайно изменени. Това е и евентуалното пояснение на повишения риск от шизофрения измежду жителите на градовете.

И все отново може да се окаже, че градът не е пъкълът, за който го афишира Шели. Върху реакцията на мозъка при стрес въздействат редица фактори, не всички от които са свързани с градската среда. „ Не можем да изключим аспекти като социално положение, брой другари и величина на жилището, които също оказват влияние върху душeвността “, изяснява Флориан Ледербоген.

Иначе казано, децата в градска среда имат благоприятни условия да посещават доста събития, само че „ градското течение “, също като при възрастните, може и да повлияе в неверна тенденция. В това число визираме неприятната среда, още веднъж заплахите, които огромния град крие, както и нечистата и шумна околна среда.

Финални думи. Все повече млади фамилии търсят решение на село, като аргументите Ви визуализирахме нагоре. Сигурни сме, че и Вие, читателите на www.NaSelo.net умувате или сте планували закупуване на парцел в някое селце. Пожелаваме Ви триумф, както и Ви съветваме да бъдете смели…

Източник: naselo.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР