Младите хора са богатството на Кърджали и на цяла България.

...
Младите хора са богатството на Кърджали и на цяла България.
Коментари Харесай

Мария Габриел в Кърджали: Ще работя за това младите хора в цяла България да имат перспективи за развитие

Младите хора са благосъстоянието на Кърджали и на цяла България. За тях технологиите са се трансформирали в всекидневие и по тази причина сме длъжни да създадем по този начин, че точно новите технологии да дават благоприятни условия за развиване на децата ни. Искам да има повече дребни планове като платените стажове, като безплатния безжичен интернет на публични места – точно те носят същинската добавена стойност. Това сподели лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за европейските избори Мария Габриел по време на главното предизборно събитие на ГЕРБ в Кърджали, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

„ Ние се отличаваме от всички останали партии с нашата диалогичност. Трябва да кажем мощно „ не “ на езика на омразата и да го изкореним от онлайн пространството. Искам разпоредбите в нашето всекидневие да важат и за интернет “, сподели Мария Габриел.

По думите й тимът на ГЕРБ с претенденти за евродепутати име две доста значими дела – да работи за отбрана на българския народен интерес в границите на общоевропейския и да спре борбата, като за сметка на това насърчи разговора.

„ Професионалният профил и персоналната идея на всеки един претендент на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили в листата насочва доста ясно обръщение, че другите ползи на всеки един български жители ще бъдат отстоявани “, уточни лидерът на листата Мария Габриел и добави, че в случай че българите са дейни на 26 май ще дадат доста мощна поръчка за интензивност и на своите представители в Екологичен потенциал. „ Ще се борим против двойните стандарти, против делението център-периферия и ще продължим това, което нашият министър председател Бойко Борисов към този момент няколко години гради “, безапелационна бе тя.

Мария Габриел акцентира, че Политическа партия ГЕРБ през годините е посочила, че почитание и полезности не са празни думи – а действителност. Според нея единствено в случай че сме обединени можем да създадем Европа по-добро място за всеки един от нас – без значение в кое обитаемо място живеем. „ Програмата за развиване на селските региони ще носи освен вложения, само че и вероятност. Общата селскостопанска политика ще бъде една от най-достойните европейски политики за България. Ние, от ГЕРБ, освен знаем, само че и можем да браним българския интерес в Европа и сме го потвърдили “, приключи лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.

„ За времето като евродепутат научих доста неща – само че може би най-важното беше, че България никога не е дребна европейска страна и нашият глас се чува. Авторитетът ни е огромен и това го изискуем на премиера Борисов, нашия комисар Мария Габриел, както и на българските евродепутати “, разяснява на собствен ред претендентът за евродепутат от ГЕРБ Асим Адемов.

По думите му предизборните срещи на ГЕРБ съществено се разграничават от тези на политическите съперници на партията. „ Докато други застават пред вас и единствено желаят – ние с чиста съвест можем да ви погледем в очите, да отчетем изпълнените си обещания към вас и още веднъж да желаяме поддръжката ви “, изясни той.

Според Асим Адемов същинската толерентна партия в България е ГЕРБ. Той акцентира и че при други държавни управления учителската специалност е имала рухнал престиж и просветителната система не е получавала нужната поддръжка от държвата.

„ При Бойко Борисов в този момент се случват безпрецеденти неща в образованието. Инвестираме съществено, с цел да берем плодовете след години “, сподели още той.

„ Толкова доста направихме през годините и в нито един миг не си позволихме да разделяме хората въз основата на етнос или вяра. Ние не лъжем и не даваме неизпълними обещания – може би по тази причина растем всеки ден. Българя се преобрази от европейската взаимност, а нашият министър председател има забележителни позиции в Европа, той ни направи водачи “, бяха думите на регионалния координатор на ГЕРБ – Кърджали Цвета Караянчева. По думите й Българска социалистическа партия колкото и да не престават да споделят, че страната не се развива – хората имат очи и виждат смяната.

„ Местният водач на Българска социалистическа партия говореше, че с програмата за енергийна успеваемост ще откраднем жилищата на хората, а той първи си санира блока. Това са Българска социалистическа партия – само че ние не сме като тях “, безапелационна бе Караянчева.

Зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов на собствен ред показа, че чака в най-скоро време да види регионалния шеф на Кърджали на кметския стол в града.

„ Гласувайки за ГЕРБ, ние гласуваме за просперитета на нашите райони, тъй като пращайки опитни и образовани хора в Екологичен потенциал – те ще имат опцията да въздействат на европейските решения и да търсят способи нашият живот да се усъвършенства. Когото и да попитате – всеки ще ви каже, че двете най-важни условия за добре свършена работа са успокоение и сигурност – ние можем да го осигурим, по тази причина гласувайте за ГЕРБ с номер 12 в бюлетината “, прикани Николов.

„ Винаги съм се питал по какъв начин е допустимо някои хора да отиват на избори с експанзия и отричане на всичко и чакат по този начин да завоюват сърцата на хората. С негативизъм не се гради нищо. Опонентите ни търсят дребни дефекти във всичко и посредством тях се пробват да ни злепоставят, само че резултатите от нашата работа за тяхно страдание не могат да се заличат. Да не забравяме, че те даже не знаят към кое политическо семейство се числят. Единствени ние същински заслужаваме доверието ви “, обърна се към жителите на Кърджали кметът на Стара Загора и член на ИК на ГЕРБ Живко Тодоров.

„ Когато имаме поредна политика и ясни задължения в областта на образованието – резултатите са налице. Разчитаме доста на българските учители, с цел да имаме на следващия ден положителни експерти във всяка област и по тази причина усилваме техните хонорари. Това не е предизборно харчене на пари, а отговорност към развиването и бъдещето на страната “, изясни просветният министър Красимир Вълчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР