Млади момичета показаха завиден спортен талант и умения, с което

...
Млади момичета показаха завиден спортен талант и умения, с което
Коментари Харесай

Тези деца направиха чудесно шоу в софийското метро. Българите обаче пак си показаха рогата (ВИДЕО)

Млади девойки демонстрираха забележителен състезателен гений и умения, с което приковаха погледите на пътуващите в софийското метро. Видеоклип, качен в страницата „ Видяно в София “ в обществената мрежа демонстрира осъществяването им и предизвика голям брой споделяния, лайкове и мнения. Мъжът, който е качил видеото разяснява, че случката се развива в мотриса на столичното метро, в сектора сред спирката при Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ и тази при пазара в квартал „ Младост “ 1. Той прецизира, че огромното момиче е на 17 години, а дребното – единствено на 9, както и че доста от пасажерите са снимали необикновеното им осъществяване и са ги поздравили за него.

Хората започнаха да я снимат и да й ръкопляскат, въпреки да е единствено на 9 години, тя се справяше по-добре. Бях мощно впечатлен, върша й едно огромно евала.

Това написа създателят на клипчето в мненията под него. Типично по български обаче, коментиращите след него още веднъж откриха мотив за рецензии, неодобрение и даже откровени обиди. Предлагаме ви част от полемиката, която се разгоря във Facebook. Georgi Rusev: „ Кое е за възхита на можах да схвана единствено, устрема и възхитата на две деца към танца на стълб ли?! Това ли е страхотното бъдеще за тях?! На една крачка от проституцията… “. Genadi Genadiev: „ Какво отлично бе, аутисти…метрото не е състезателен салон, след това някой различен ще изяде дървото, когато някоя от двете падне и си разплиска мозъка на пода “. Виктор Лозев: „ Това са най-обикновенни извършения, да не кажа за начинаещи за този спорт. Поне да бяха създали нещо по-интересно. А какво се демонстрира, нищо забавно. Тогава за какво ви е тази показност? Детска му работа.:D “. Цвети Веселинова: „ Първо за тези които не знаят и настояват че девойките един тип „ танцуват на стълб “ или нещо сходно,това е тип спорт. Второ девойките нито търсят внимание нито нищо просто са били в метрото с техни другари и са решили да упражняват както виждате и едно момче става и почва да тренира. Аз не знам какъв ви е казуса и толкоз ли сте озлобени и комплексирани,че за всичко може да намерите причина да го оплювате като. Гледам множеството сте огромни хора дръжте се като такива, гледайте си вашия живот и се успокойте малко

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР