Младен Кръстаич бе представен като селекционер. На първата си пресконференция

...
Младен Кръстаич бе представен като селекционер. На първата си пресконференция
Коментари Харесай

Кръстаич: Нямам страх от работа, националният отбор заслужава по-добро място

Младен Кръстаич бе показан като селекционер. На първата си конференция като подобен, той съобщи, че националният ни отбор не се намира на място, което му прилича.

"Нашата работа е да работим, дали в клубен или народен тим - това е работата. След като направихме положителни резултати в Тел Авив, организирахме диалози с господин Михайлов и взехме решение да приемем. Има доста надарени млади футболист и по тази причина се съгласихме на това предложение ", стартира Кръстаич.

"Още когато приехме предлагането започнахме да работим. Преди да се бяхме разбрали, към този момент гледахме. Всички знаем на какво равнище е националинят тим. Има доста млад футболисти, които са изгубили самочувствие. За последната година е имало 47 играчи, някои от които с по 1 мач. Сменили сте 7 вратаря в 8 мача, което е малко несериозно. Ще съм непрекъснато на терен. Такъв бях и като футболист, работа непрекъснато. Аз не съставлявам единствено мен и моя щаб, а и Сърбия. Когато някой ден си потегли желая вратите да останат отворени ".

"Говорим си, ще забележим какво е положението на футбола и шампионата. Въобще нямам боязън да работя. И като футболист постоянно давах всичко от себе си. Нямам боязън от нищо. България е в такова положение, че може за половин или една година да създадем положителни резултати. Аз ще оставя по-добра картина тук, може да сте сигурни. Относно тактическите въпроси - има треньори, които нямат избран вид футболисти и играят някаква скица, има още 2 мача в Лигата на нациите, по-късно още 2 мача.

"Ще опитаме да стигнем по-горната група, а в контролите ще акцентираме на играчи, които ще употребяваме. Очакванията са огромни, само че аз нямам магическа пръчка. Аз като сърбин, в случай че съм по-голям родолюбец от българските играчи - това не е добре. Ще би трябвало да има смяна - или в тях, или в мен ", приключи сърбинът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР