Младежки работник, който е познавал 14-годишната жертва на нападение с

...
Младежки работник, който е познавал 14-годишната жертва на нападение с
Коментари Харесай

Младежки работник отдава сърцераздирателна почит на момчето, 14, убито по време на нападение с меч в Hainault

Младежки служащ, който е познавал 14-годишната жертва на нахлуване с меч в източен Лондон, отдаде респект на „ един от нашите “.

Ученикът Даниел Анджорин, 14, беше погубен при нахлуване от мъж, носещ меч, до момента в който беше на път за учебно заведение - до момента в който други четирима души бяха откарани в болница с пострадвания. 36-годишният бразилско-испански жител Маркус Аурелио Ардуини Монцо беше упрекнат в ликвидиране, два опита за ликвидиране, две тежки телесни повреди, кражба с щурм и владеене на предмет с острие.

А в четвъртък вечерта младежкият служащ Феми Колеозо туитна: „ Думите даже не могат да опишат болката, която всички изпитахме през последните няколко дни. Даниел беше едно от децата в младежката група, която управлявам, Jubilee Youth, част от Jubilee Church London.

„ Няма метод да изразим болката, която всички изпитваме, губейки един от нашите. Даниел е момче, което всички обичаме и доста ще ни липсва. Нашите молебствия и поддръжка са със фамилията в този миг. Във времена като т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР