Младежки културен центърул. Гладстон N470 коментара за Младежки културен центърМладежки

...
Младежки културен центърул. Гладстон N470 коментара за Младежки културен центърМладежки
Коментари Харесай

Атрактивен брейк денс турнир ще се проведе в Бургас

Младежки културен центърул. " Гладстон " N47

0 коментара за Младежки културен център Младежки културен център - Бургас, брейк клуб " Black Style " и самодейността " Бургас харесва младите " провеждат Национален брейк денс шампионат, наименуван " BATTLE TIME ". Той ще се организира на 17 март.

" BATTLE TIME " желае да поддържа развиването на този тип танц и просвета у нас. Турнирът е разграничен в две категории - едната е за групи или тимове от 5 до 8 деца на възраст до 16 години, втората е за девойки и дами над 16 години.

Брейк конкуренцията ще бъде разграничена на два стадия. Първият е battle квалификации, което значи люти брейк борби сред обособените участници. Този стадий ще се организира при закрити порти в Младежки културен център, с начало 12:00 ч. в събота, 17 март.

Вторият стадий - Show (до 5 минути на отбор), ще е ориентиран към необятната аудитория. Той ще показа цялост от хореографиите на всички групи и самостоятелни реализатори девойки, както и финалните борби от предходния стадий. Шоуто е с начален час 19:00, мястото е зрителната зала на Културен дом на нефтохимика. Входът е 3 лева, а билети ще се продават в касата на НХК от 12.03.2018 година

Жури на надпреварата ще са световноизвестни съдии от Холандия, Франция и България, а точно:

- Пауло Нунес - Холандия (Paulo Nunes - Holland);

- Валентина Нагата - Рамос - Франция (Valentine Nagata - Ramos - France);

- Петър Атанасов - България.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР