Младежи с увреждания от Комплекса за социални услуги Слънчевата къща,

...
Младежи с увреждания от Комплекса за социални услуги Слънчевата къща,
Коментари Харесай

Младежи с увреждания подариха мартеници на кмета на Варна

Младежи с увреждания от Комплекса за обществени услуги " Слънчевата къща ", ЕКО Център за предпазена претовареност и Сдружението за поддръжка на лица с умствени увреждания поздравиха кмета Благомир Коцев с празника Баба Марта.



Фоайето пред зала „ Варна “ беше огласено от български песни под съпровода на гайда, а девойките от двете обществени услуги закичиха кмета с ръчно направени мартеници. Кристина Николова от ЕКО центъра за предпазена претовареност поздрави управлението на Общината със стихотворението на Дора Габе „ Обич “, и то в наличието на актрисата Цветана Манева.



Комплексът за обществени услуги " Слънчевата къща " е обществена услуга, ръководена от Сдружение " Семеен център - Мария " и предлага дневна грижа за младежи с сложни потребности.

ЕКО Център за предпазена претовареност обезпечава трудова претовареност за хора с увреждания като оформяне и поддържане на зелени площи, озеленяване и цветарство.

Сдружението за поддръжка на лица с умствени увреждания работи за подпомагането и основаването на подобаващи условия за живот на хората с ментални усложнения и техните фамилиите, спомага за тяхната обществена интеграция посредством смяна на публичните настройки по отношение на лицата със специфични потребности.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР