Младежи от Кюстендил дариха хранителни продукти на възрастни хора за

...
Младежи от Кюстендил дариха хранителни продукти на възрастни хора за
Коментари Харесай

Дарение за Великден

Младежи от Кюстендил подариха хранителни артикули на възрастни хора за Великден. Благотворителната самодейност се организира за седма година.

Пакетите с храна съдържат съществени артикули като,ориз, олио, брашно, захар, фасул, макарони и великденски козунак. Дарението, възрастните хора одобриха доста прочувствено, с изненада, сълзи и думи на признателност.

Тимка Миланова: Благодаря за вниманието, за пръв път получавам помощ. Марийка Спирова - Много ви благодаря, за всичко което сте създали.
Младите хора се провеждат посредством обществените мрежи и подаряват персонални средства за закупуване на продуктите. През последните години самодейността добива народен мащаб, като доста хора изпращат храни и средства.

Ангела Николова - уредник: Когато аз се включих се разнасяха 150 -200 пакета, към днешна дата към този момент ще разнесем над 1000 пакета.
Младата доброволка Ангела сподели още че не желае да се обявява положителното им дело, тъй като счита, че всеки би могъл да помогне, стига да желае да отвори сърцето си.

Ангела Николова - уредник: Това са нашите баби и дядовци от едно време, по селата, считам че ние би трябвало да върнем това, което те са ни научили, да бъдем положителни хора и просто ние им демонстрираме, че добре са се справили.
Освен храна за великденската софра, възрастните хора получиха и по този начин нужното внимание, усмивка, въодушевление и чувството че на са сами.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР