Младеж се оплака от нагло държание на шофьор. Във фейсбук

...
Младеж се оплака от нагло държание на шофьор. Във фейсбук
Коментари Харесай

Няма такава наглост! Шофьор на автобус търка билетчета в движение, крещи на пътниците, а после...

Младеж се оплака от безочливо поведение на водач. Във фейсбук групата " Забелязано в София " той разкрива по какъв начин му крещели и се държали жестоко с него, до момента в който пътувал в градския превоз.



Ето и описа на младежа, който твърди, че не търси утвърждение в мрежите, а просто желае да предотврати други сходни случаи (публикуваме го без редакторска намеса):

" Шофьорът се държи пъклен безочливо, не отваря вратите и заплашва. Не желае да отвори първата врата с оправданието " няма да отворя, тъй като ми е студено ", " първата врата е единствено за инвалиди ", което изобщо не по този начин.. Лично мен ме заплаши че в случай че не сляза от другата врата, няма да ме пусне да сляза. Търка си билетчета и не гледа пътя. Лично аз до момента в който го снимах, можете да видите какво ми се лендзеше. По подигравка на ориста на връщане отново се качих при него. Тогава ме гледаше доста пренебрежително в огледалата и доста заплашително.

Попита ме " в този момент теб какво да те върша, да те пъдя ли ". Аз съм постоянен пасажер и няма това право. Спираше посредата на пътя гледайки ме предизвикателно и отваряйки вратите на автобуса на случаен принцип, без първата. Накрая се закани за физическа разпра и ме заплаши, че в случай че не сляза самичък, че той ще ми " помогне ". Накрая слязох по своя воля, тъй като стартира със заканите. Това е една дребна част от цялата история, само че не е индивидуален случай, тъй като доста хора се оплакваха от него. Лично аз не бих се доверил на подобен " водач ". "

Скандално видео, запечатало държанието на водача, може да видите ТУК
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР