Младата звезда на ЦСКА (Москва) Фьодор Чалов отбеляза единствения гол

...
Младата звезда на ЦСКА (Москва) Фьодор Чалов отбеляза единствения гол
Коментари Харесай

Чалов доближи ЦСКА до върха

Младата звезда на ЦСКА (Москва) Фьодор Чалов означи единствения гол за успеха с 1:0 над Рубин като посетител. По този метод тимът на Виктор Гончаренко се изкачи на второ място в класирането, единствено на точка зад водача Зенит, а Рубин позволи първа загуба през сезона.

" Армейците " започнаха сезона със загуба от Криля Советов, само че от този момент са безапелационни в представянето си. Същото обаче може да се каже и за Рубин. Въпреки сложната стратегия, казанци стартираха със 7 точки от първите три мача и това им даваше сериозна доза оптимизъм преди днешния дуел. Показателно е, че на трибуните участваха над 17 000 фенове - нещо нетипично за Казан.

Началото беше равностойно, само че без забавни обстановки пред двете порти. Първият рисков изстрел насочи Кристиан Бистрович чак в 30-ата минута. В 32-ата Чалов се завъртя и насочи удар, блокиран от бранител в алено. Натискът на гостите се усилваше непрекъснато и в 41-ата минута те поведоха. Марио Фернандес майсторски овладя топката и подаде на Чалов, а голмайсторът на РПЛ за предишния сезон с прекрасен шут разстреля Юрий Дюпин.

Рубин заигра по друг наичн след почивката. В 56-ата минута смъкна топката в накзателното поле, след което се стигна до огромно безредие в наказателното поле пред Игор Акинфеев, само че нямаше кой да нанесе съдбоносен удар.

К сожалению, уступаем ЦСКА – 0:1 pic.twitter.com/mm3b1wFVMK
— «Рубин» Казань (@fcrk) 4 август 2019 година Гостите се прибраха в личната си половина и съвсем не нападнаха. Те обаче действаха доста устойчиво и не позволиха никакви рискове пред вратата си, като реализираха трета поредна победа.

В идващия кръг ЦСКА (Москва) ще семейства на новака Сочи, а на Рубин следва посещение на различен от любимците - Рубин.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 4 кръг, неделя 4 август  Рубин 0:1краен резулат  ЦСКА Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР