Младата канадска звезда в плуването Съмър Макинтош, която е едва

...
Младата канадска звезда в плуването Съмър Макинтош, която е едва
Коментари Харесай

Канадка подобри световния рекорд на 400 метра съчетано плуване

Младата канадска звезда в плуването Съмър Макинтош, която е едвам на 16 години, усъвършенства международния връх на 400 метра съчетано плуване на съревнование в Торонто, заяви Агенция Франс Прес. Това стана единствено пет дни, откакто тя усъвършенства и международния връх на 400 метро свободен жанр.

Двукратната международна шампионка записа време от 4:25.87 минути при надпреварата, в което се избираха представителите на Канада за идващото Световно състезание във Фукуока (Япония) от 14-и до 30-и юли.

" За първи път в действителност чувах публиката по време на надпреварата. Невероятно беше, че цялото ми семейство и приятелите ми ме подкрепяха от трибуните. Това ми оказа помощ доста в последните 100 метра ", сподели тя.

Макинтош усъвършенства предходното най-хубаво достижение на унгарката Катинка Хосу на Олимпийските игри в Рио де Жанейро с 49 стотни.

Във вторник Съмър Макинтош усъвършенства и върха на австралийката Ариарне Титмус с 3:56.08 минути на 400 метра свободен жанр.

Макинтош се явява като бъдещата огромна звезда в плуването, като това й е предричано още от Олимпийските игри в Токио, когато тя, едвам на 14 години, остана на четвърто място на 400 метра свободен жанр./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР