Младата изпълнителка все повече замязва на чалга дива На истинска кифла

...
Младата изпълнителка все повече замязва на чалга дива
На истинска кифла
Коментари Харесай

Защо се обезобрази Крисия, защо? Младата певица наду джуките с хиалурон

Младата изпълнителка от ден на ден замязва на чалга дива



На същинска кифла замязя Крисия. Считаната едно време за дете знамение на родната музика наду джуките си с хиалурон, разбра " България Днес ". Въпреки че е едвам 18-годишна, разградската изпълнителка към този момент има корекции по лицето си.

Самата Крисия се похвали, че е нараснала доста устните си. Певицата разгласява кадър, от който ясно това си проличава. След инжекцията джуките на Крисия са пухкави и големи.
 Крисия се похвали с новите устни Крисия се похвали с новите устни


" Защо разваляш лицето си. Бъди същинска, а не модифицирана ", пишат част от почитателите на изпълнителката, която дружно с виртуозите Хасан и Ибрахим завоюва второ място на детската " Евровизия " преди години.
 
 Крисия потегли по нощни заведения

 Крисия събира загар на терасата
 А единствено допреди месец бе естествена А единствено допреди месец бе естествена

Какво кара Крисия да си надуе джуките, остава тайнственост. Тя не споделя отговора на въпроса, който си задават всички нейни фенове. Според един младата певица желае да е по-секси пред гаджето си. Според други Крисия е тръгнала към чалга средите и желае да бъде конкуренция освен по певчески данни, а и по лъчение на колежките си от попфолк средите.
 Пуфка крепко цигари, макар че е едвам на 18 Пуфка крепко цигари, макар че е едвам на 18


Само преди дни " България Днес " ви сподели по какъв начин Крисия пуфка цигари, въпреки и електронни, по време на разходка из София. Преди време пък се заприказва, че певицата се е наблъсквала и със силикон. Тогава обаче младата изпълнителката отхвърли това.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР