Младата актриса Лорина Камбурова е имала наследствена предразположеност към заболяване

...
Младата актриса Лорина Камбурова е имала наследствена предразположеност към заболяване
Коментари Харесай

Наследствено заболяване погубило Лорина Камбурова

Младата актриса Лорина Камбурова е имала наследствена предразположеност към заболяване на белите дробове по линия на своята майка, чийто живот е пресечен от рак на дихателните органи преди 18 години, разбра HotArena.

30-годишната възпитаничка на НАТФИЗ издъхна в клиника в Москва след тежко изкаран ковид и двустранно инфектиране на белите дробове. Звездата на българското кино е очаквала трансплантация във Виена, само че е криела от всичките си близки другари и сътрудници своите здравословни проблеми.

По принцип трансплантация се ползва нормално при пациенти с тежки увреждания на белите дробове, тя се постанова при болести като емфизем, кистозна фиброза, пулмонална хипертония и други заболявания на дихателната система. Не е известно каква тъкмо е била диогнозата на Камбурова, само че съгласно медицината вероятността за развиване на белодробен рак е 2-5 пъти по-голяма при лица, имащи родител, болен от това заболяване.

Не единствено майката на красива Лорина си отива от смъртоносно заболяване, само че и татко й я напуща, покосен от инфаркт, написа Минаха години.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР