...млада жена се разхождаше по уличка, носеща името на легендарна

...
...млада жена се разхождаше по уличка, носеща името на легендарна
Коментари Харесай

Магазинчето за антики и вълшебства ни връща на Валери Лейн

„...млада жена се разхождаше по уличка, носеща името на именита персона, която преди повече от 100 години бе стопанисвала разбъркан магазин на същата тази уличка – вероятно най-романтичната в Оксфорд, а може би даже най-красивата на света... „ Валери Лейн “.
Из „ Магазинчето за антики и магии “
 Наръчници за съвсем всичко, което младежите би трябвало да знаят Наръчници за съвсем всичко, което младежите би трябвало да знаят
От 15 септември на книжния пазар излязоха два потребни наръчника за младежи, които обобщават най-важното за пубертета - за момчета и...
Руби обича всички красиви остарели движимости, преодолели тестванията на времето и нашепващи от дълго време забравени истории. Затова и не може да си показа живота си надалеч от фамилния антиквариат. Дори и в най-лошите дни може просто да затвори и да потъне в някоя прашна книга. Все по-рядко обаче има клиенти, които влизат, с цел да си купят някой скъп предмет. Освен това сърцето й към този момент не се задоволява единствено с сантименталните истории от пожълтелите страници.
Руби знае, че се нуждае от смяна.
Но какво да направи, когато се опасява да не опетни паметта на майка си, в случай че преобрази магазина? Как да постъпи, когато единственият мъж, за който мечтае, е обгърнат в тайнственост? И не разрешава на никого да му подаде ръка над високите стени, които е издигнал към себе си.
Историята на петте приятелки от „ Валери Лейн “ продължава. След „ Магазинчето за чай и благополучие “ и „ Магазинчето за шоколад и фантазии “ в този момент може да се разноските из „ Магазинчето за антики и магии “. 
 Нова книга от поредицата Мистерии с Агата Кристи излиза на 8 септември Нова книга от поредицата Мистерии с Агата Кристи излиза на 8 септември
Отбелязваме 130 години от рождението на Агата Кристи с нов разказ, в който тя е основен воин На 15 септември се навършват 130 години от...
Мануела Инуса е родена през 1981 година в Хамбург и още от дете мечтае да стане писателка. Малко преди своя тридесети рожден ден, взема решение, че моментът е в този момент или в никакъв случай. Сред най-популярните й романи са книгите от поредицата за „ Валери Лейн “, които омагьосаха сърцата на читателите и превзеха листата с бестселъри на Spiegel.
Освен създател на увлекателни романи, Мануела Инуса е и почитателка на пътешествията, трилърите, чая и английската поп музика. Тя към момента живее в родния си град със брачна половинка си и две им деца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР