Млад невръстен шофьор на 14 години, очевидно още неправоспособен, успя

...
Млад невръстен шофьор на 14 години, очевидно още неправоспособен, успя
Коментари Харесай

Невръстен шофьор избяга след гонка с полицията в Русе

Млад непълнолетен водач на 14 години, явно още недееспособен, съумя да се измъкне след гонене с полицията. След това обаче бе открит и открит.

Случаят е от през вчерашния ден - към 2:00 часа. На ул. "Тулча " в Русе, в региона на кръстовището с ул. "Цветница ", екип чиновници от Групата за защита на публичния ред при Второ районно управление (на МВР) са забелязали лек автомобил "Хонда Акорд " с разградска регистрация да се движи без включени светлини.

Униформените са подали светлинен и звуков сигнал към транспортното средство, с цел да спре, само че то е траяло придвижването си, ускорявайки скоростта си. Полицаите са последвали нарушителя, само че откакто навлязъл в уличките към площад "Свобода " се е изгубил и е съумял да се укрие.

Полицаите са направили обходи в региона само че колата не е засечена. Впоследствие, от направената информация с центъра за видеонаблюдение е станало ясно, че хондата е направила няколко маневри, преминавайки през стълбите и сухия шадраван пред операта, а по-късно и през целия градски площад и се е изгубила в улиците до правосъдната палата.

Служителите на реда са подхванали незабавни дейности за търсене и определяне на нарушителя. С помощта на сътрудниците си от град Кубрат е открит притежателят на автомобила, а по-късно и лидера. Изяснено е, че колата е управлявал 14-годишен юноша, от гр. Кубрат, а лекият автомобил "Хонда " е благосъстоятелност на майка му. Случаят е документиран от полицията, като е стартирана инспекция в хода на формирана кореспонденция с оглед изясняване на закононарушение по член 325, алинея 3 от Наказателен кодекс. Работата на полицията продължава.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР