Млад мъж подаде жалба срещу актьора Кевин Спейси за това,

...
Млад мъж подаде жалба срещу актьора Кевин Спейси за това,
Коментари Харесай

Млад мъж подаде жалба срещу Кевин Спейси за сексуален тормоз

Млад мъж подаде тъжба против артиста Кевин Спейси за това, че е бил атакуван полово от него през юли 2016 година в балнеокурорт, покрай Бостън, заяви AFP, представена от БГНЕС.
Полицията в Нантъкет, където се твърди, че е станал случаят, отхвърля да удостовери или отхвърли съществуването на подаден сигнал за такова нахлуване, без документално единодушие на жертвата. Майката на младежа, която е журналистка, е съобщила в Twitter за този случай на полово принуждение, само че без да написа коя е жертвата. Хедър Анръх, поощрена от юриста си Мичъл Гарабедян, е разказала пред публицисти в Бостън, че синът й е станал жертва на артиста Кевин Спейси в бар в Нантъкет.
Спейси напил момчето и по-късно пристъпил към деяние, опипвайки го и настоявайки за повече. Момчето съумяло да се измъкне когато артистът отишъл до тоалетната .
Майката споделя, че синът й не е подал тъжба до момента от боязън и стеснение. Едва когато преди седмица обвиняванията против артиста започнаха да валят, той отишъл в полицията, която е почнала следствие.
Припомняме, че неотдавна Кевин Спейси призна, че е гей. Повод за това бяха обвиняванията против него за полов тормоз от артиста Антъни Рап, когато е бил 14-годишен.
След разкритията, компанията за онлайн стрийминг Netflix, която продуцира сериала " Къща от карти ", разгласи, че приключва всевъзможни връзки с артиста.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР