Млад мъж е причина Наталия Симеонова да се стопи за

...
Млад мъж е причина Наталия Симеонова да се стопи за
Коментари Харесай

Наталия Симеонова се взе в ръце, започва да отслабва - slava.bg

Млад мъж е причина Наталия Симеонова да се стопи за броени седмици. Феята на любовта се е увлякла по новак публицист, на който пособия да наема в кариерата. От среща на среща връзката им минала границите на професионалното и сега и двамата плували в море от обич, от което водещата, в случай че не друго, най-малко ще излезе по-слаба и красива.

Преди дни се разчу, че Наталия Симеонова е отслабнала фрапантно. Тя е свалила над 20 кг за нула време. Какво обаче стои зад това стремително вталяване?

Най-логичният отговор – обич. След дълги години самотност и злощастие Феята на любовта още веднъж се усеща обичана и мечтана и то от надалеч по-младо от нея момче, на което може да бъде майка. И той като нея е публицист, настояват осведомени.

Всичко почнало около самодейност в помощ на млади кореспонденти, които занапред навлизат в занаята. Наталия била наставник на момчето, което гледало на нея като на същински медиен исполин. Постепенно ученикът съществено се увлякъл по учителката си, която била негов кумир още от детството. Според слуховете, той е направил първата крачка във връзката им. Наталия се тормозила от възрастта си, а и от своите килограми. Тя не смеела да се обвърже с човек, който може да й бъде наследник.

Младежът обаче бил толкоз настойчив, че най-после водещата свалила гарда. Към момента и двамата били влюбени до уши и доста щастливи, настояват осведомени.

Именно поради новата си тръпка Феята на любовта решила да се вталява, макар че той си я харесвал дружно с всички непотребни килограми по снагата й.

Преди години Наталия бе известна като една от най-красивите дами в страната ни. Заради раздялата с огромната й обич Денис Ризов обаче тя мина на антидепресанти, поради които внезапно изпълня. Сега била предходна на модерната напоследък кето диета, при която се натъртва на мазнини и зеленчуци, а килограмите падат съвсем със скоростта на светлината. Известно е, че този вид хранене е извънредно нездравословен. Затова пък е доста ефикасен при хората, които желаят да отслабнат бързо, а точно това е задачата на Наталия Симеонова.

Според източниците на „ Уикенд” тя е прицелила в съвсем невъзможните 55 кг, които желае да доближи. Заричала се, че до момента в който кантарът не закова не цифрата 55, няма да постави въглехидрат в устата си. Освен това посетила експерт, който да оправи бръчките и отпуснатата кожа на лицето й. В момента изглеждала великолепно, макар че се крие от публичното пространство и доста малко хора са очевидци на удивителната й смяна.

Наталия се раздели с Денис Ризов още преди 10 години, а преди две се разведе публично с него. Но до ден сегашен Феята на любовта твърди, че той е мъжът на живота й. Въпреки че не остава без мощно рамо до себе си, тя не позволява, че в миналото още веднъж ще обича същински различен и ще мине под венчило. Известно е обаче, че човек в никакъв случай не би трябвало да споделя „ никога” – нищо чудно точно младокът да излекува сърцето на Наталия и тя най-сетне да се освободи от своята взаимозависимост от Денис.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР