Млад красавец е виновникът Венета Райкова да напише новата си

...
Млад красавец е виновникът Венета Райкова да напише новата си
Коментари Харесай

Изпепеляваща любов порази Венета Райкова - slava.bg

Млад красавец е виновникът Венета Райкова да напише новата си книга „ Куклите “ единствено за три месеца. Близки на кралицата на бестселърите споделят, че тя е бясно влюбена в 35-годишен мъж, само че пази в строга загадка кой е той.

Мистериозният ухажор толкоз е завъртял главата на Венета, че тя даже му посвещава корицата на осмата си книга. Издателите на известната писателка били много озадачени от експлицитното й предпочитание лицето на романа да бъде еротична сцена, а мъжът и дамата от фотографията да наподобяват по тъкмо избран метод.

След стотици препоръчани разновидности за корицата на „ Куклите “, Венета била безапелационна в избора си и даже била подготвена да спре книгата от щемпел, в случай че условието ѝ не бъде изпълнено.

Още в средата на лятото Венета направи скандално разобличаване в профила си във фейсбук, че

спи единствено с млади мъже с мускулести тела

и че си потегля по средата на секс, в случай че не ѝ харесва. Дори посвещението на новата ѝ книга гласи „ На красивите ми вдъхновители за пристрастеността, която пренесох на тези страници “. Хора от обкръжението на Райкова обаче споделят, че тя е разкарала всички останали и мъжът на сърцето ѝ е единствено един. По думите им тя била „ на крилете на любовта “.
Живущи в кооперацията на Райкова пък са забелязали за нея да идват големи букети от най-скъпия бутик за цветя в София. Явно корицата на „ Куклите “ е отговорът на Венета и е любовно пояснение към новото ѝ гадже, писа "Уикенд ".

В момента журналистката и писателка пази цялостно безмълвие и отхвърля всевъзможни медийни изяви, изявленията в пресата и в трите огромни малките екрани, тъй като след развода си с Тихомир се е зарекла да не приказва повече за персоналния си живот.

Щастието обича тишината

постоянно споделя Венета. Въпреки че обичайно се застрахова с изречението, че всичко в книгите ѝ е художествена небивалица, този път кралицата на бестселърите надали е издържала на изкушението да не включи подиуми от буйния си любовен живот в новия си разказ.

„ Куклите “ разкрива какво се случва зад затворените порти на музикалния бизнес и в спалните на обожаваните от всички певици. Любов и ненавист, подли номера, обири на мъже и песни, гняв и отплата са част от всекидневието им. Райкова повдига завесата и въвлича читателите в свят на интриги, мръсни игри и доста звезден искра... Книгата излиза на пазара на 10 октомври, а авансово са продадени над 5000 копия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР