Млад българин загина при сблъсъци между футболни фенове в Солун.

...
Млад българин загина при сблъсъци между футболни фенове в Солун.
Коментари Харесай

Български футболен фен умря след побой в Солун, други двама са ранени

Млад българин почина при конфликти сред футболни почитатели в Солун. Други двама наши сънародници са ранени, оповестява полицията в гръцкия град, представена от БГНЕС.
Боят сред агитките е избухнал в центъра на Солун ден след дербито сред „ Арис” и ПАОК в събота вечерта и няколко часа преди баскетболния конфликт сред същите два тима. Фенове на ПАОК нападнали група последователи на български клуб от Пловдив, обвързван с различен солунски клуб, заяви полицията. Сънародниците ни пристигнали в гръцкия град за съботното дерби.

При нападението 28-годишната жертва се опитал да избяга, само че бил блъснат от преминаващ автомобил. Полицията заяви, че правосъдният доктор ще дефинира дали гибелта на сънародника ни е в следствие от удара на колата или е породена от дейности на други почитатели.

Други двама българи са получили пострадвания при нападението, осъществено от към 20 души. Пострадалите са признати в солунска болница.

Задържани са 14 обвинени. Футболният клуб „ Арис “ излезе с изказване с искане за арест на виновните за трагичния случай.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР