Mitsubishi Motors обяви,ч е компанията стартира програмата по пазарното лансиране на новото

...
Mitsubishi Motors обяви,ч е компанията стартира
програмата по пазарното лансиране на
новото
Коментари Харесай

Новото Mitsubishi Outlander PHEV минава до 87 километра на ток

Mitsubishi Motors разгласи,ч е компанията стартира програмата по пазарното лансиране на новото потомство на зареждаемата хибридна версия на Outlander- Outlander PHEV. Хибридът ще бъде разполагаем за закупуване първо в Япония- от 16 декември, след което ще стане притежание на потребителите в Австралия и Нова Зеландия през първата половина на 2022-а, а в Северна Америка през втората половина на идната година.

"С ниски CO2 излъчвания и отпечатък върху околната среда в продължение на целия си експлоатационен цикъл, напълно новият Outlander PHEV може да бъде обсъждан, като най-доброто решение за въглеродна неутралност все още ", коментира Такао Като, президент и изпълнителен директор на Mitsubishi Motors.



От Mitsubishi Motors анонсират, че новото поколение на Outlander PHEV ще предложи на потребителите нарастване от към 40% в мощността на електрическата си задвижваща система, както и стабилно подобрение по повод на автономността на автомобила в чист електрически режим на работа.

Новият Outlander PHEV е оборудван с по-голяма батерия- 20 kWh, което съгласно информацията на компанията е задоволително за изминаването на до 87 километра в 100% електрически режим на задвижване.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР