MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) стартира продажбите в Япония на моделите ECLIPSE

...
MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) стартира продажбите
в Япония на моделите ECLIPSE
Коментари Харесай

Eclipse Cross PHEV и бензинова модификация вече в Япония

MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) започва продажбите в Япония на моделите ECLIPSE CROSS плъг-ин хибрид (PHEV) и бензинов вид. Новият, преработен модел ще бъде вторият PHEV в гамата на Mitsubishi, отбелязващ отдадеността и инвестицията на компанията в технологията PHEV.

Eclipse Cross е кросоувър SUV, който носи уникален жанр и динамични характеристики. Пуснат на пазара по време на 100-годишнината на MITUSBISHI MOTORS през 2017 година, автомобилът се отличава със стилна форма на купето и динамична мощ, олицетворяваща същността на автомобилите Mitsubishi. Редизайнът издига динамиката на SUV на ново равнище, като същевременно реализира грациозна, плавна форма. За първи път компанията представя нов плъг-ин хибриден (PHEV) вид, който включва 4WD система с два електрически мотора от OUTLANDER PHEV, най-продаваният PHEV1 в света.

MMC стартира да приема предварителни поръчки за новия ECLIPSE CROSS от средата на октомври в Япония и към този момент удвои първоначалната си цел на продажбите, достигайки към 2000 броя за шест седмици.

„ Ние се стремим да предоставим на клиентите по целия свят вълнуващи продукти, които също по този начин предлагат спокойствие, като подобрим нашите екологични технологии и същевременно изведем нашите 4WD технологии на следващо ниво “, сподели Такао Като, изпълнителен директор на MITSUBISHI MOTORS CORPORATION. „ Осланяйки се както на силата на нашата новаторска технология PHEV, по този начин и на 4WD експертизата, която изградихме посредством опит в рали състезанията, вляхме/внесохме същността на Mitsubishi в този редизайн. Новият ECLIPSE CROSS е идеален сътрудник за водачите, които искат да създадат повече с колата си и да търсят нови провокации. В MITSUBISHI MOTORS ние също се ангажираме да оказваме помощ за постигане на устойчива околна среда, като използваме нашите EV и PHEV технологии в по-широко приложение. До 2030 година ще увеличим каузи на електрифицираните превозни средства в общите продажби до 50%, с акцент върху PHEVs като този нов модел. “

Отличителен дизайн, който вдъхновява водачите да бъдат по-активни
Разработено по дизайнерската концепция Daring Grace, издълженото купе и промененият дизайн начело и откъм гърба основават елегантен и изящен външен тип с усъвършенствана SUV динамика както начело, по този начин и откъм гърба.
Предницата приема еволюирала версия на Dynamic Shield, изразяваща мощното представяне на SUV сигурно за отбрана на пътниците на борда. Обновеното му оформлението на светлините допълва предния дизайн с изострен, състезателен тип. Предна и задна подброни способстват за мощното SUV лъчение.
Елегантната, само че спортна форма продължава и откъм гърба. Дизайнерите са подменили двойното задно стъкло от предходния модел с единично стъкло за грациозен жанр и грациозна форма, като в това време се предоставя по-ясна видимост обратно. Емблематичните триизмерни задни светлини на ECLIPSE CROSS са сложени на по-високо място за характерен външен вид, който също по този начин да се вижда елементарно на пътя. Броните и страничните панели оставят усещане за издръжливост и солидност.
Вътре в купето, високите равнища на оборудване получават нов черен интериор със седалки, направени от композиция от релефни велурени материали и синтетична кожа, до момента в който опцията на производителя за кожени седалки към този момент се предлага в светло сиво в допълнение към конвенционалните черни. Облицовките на вратите също се съчетават с цвета на седалките за висококачествено, спортно вътрешно пространство.
Запазената марка на MMC, серията с висока яркост Diamond Color предлага две цветови опции за цвета на корпуса - Red Diamond и новия White Diamond. Последният е като цветът, който излъчва по едно и също време белия искра на перла и финия колорит на метала, отразяващ енергична, само че блестяща грациозност.

Насладете се на електрическото шофиране посредством PHEV технология
ECLIPSE CROSS употребява модифицирана двумоторна 4WD PHEV система от OUTLANDER PHEV. Структурата ѝ се състои от един челен и един заден електрически мотор с висока мощност, задвижваща батерия с голям капацитет и 2,4-литров MIVEC мотор, позволяващ бързо, тихо, само че мощно ускорение, неповторимо за електрическите автомобили, дружно с пъргаво, само че стабилно управление.
Задвижващата батерия е 13,8 kWh с изцяло електрически обсег от 57,3 km (режим WLTC), което разрешава чисто електрическо шофиране през по-голямата част от ежедневните пътувания до работното място. Има три режима на шофиране: EV Mode, който задвижва автомобила с електрическите мотори, използвайки захранване от задвижващата батерия, Series Hybrid Mode употребява бензиновия мотор, за да генерира мощ за електрическите двигатели, които задвижват превозното средство, а Parallel Hybrid Mode използва бензиновия мотор за задвижване, асистиран от електрическите мотори. Автоматичното превключване сред тези режими според от изискванията на шофиране, разрешава на водачите да усетят удоволствието от шофирането
100-волтовият контакт с 1500W мощ, който се намира в купето, може да захранва електроника и уредите2 за отдих на открито и е благонадежден източник на електричество при спешни обстановки. Автомобилът може да служи и като акумулаторна батерия, която захранва цялото домакинство със запасената си енергия, като свързва устройство V2H3 към порта за бързо зареждане. Тъй като автомобилът може да генерира собствена мощност, той може да достави сила на домакинството до 10 дни4, когато е с напълно заредена батерия и пълен резервоар с гориво.

Управление на четири колела за шофиране с впечатляващо успокоение
Висока резистентност на купето и оптимизираното предно и задно окачване правят S-AWC (Super-All Wheel Control) още по-ефективен, което води до подобрена динамика и по-лесна управляемост, както и до по-удобно и по-тихо возене.
PHEV моделът употребява системата S-AWC на ​​двудвигателния 4WD, който може свободно да разпределя движещата сила към предните и задните електрически двигатели без загуба на трансмисия. Използвайки присъщата висока реакция, висока точност и висока степен на независимост на електрическите превозни средства, системата упражнява високо равнище на надзор на автомобила при шофиране, завиване и прекъсване. Инженерите също усъвършенстваха разпределението на теглото начело и откъм гърба на ECLIPSE CROSS и понижиха центъра на тежестта, като позиционираха акумулаторната батерия с голям потенциал под центъра на пода. Това му даде още по-комфортно пътешестване с превъзходна непоклатимост.
Бензиновият модел има системата S-AWC, която интегрира Active Yaw Control (AYC) за регулиране на спирачната мощ между предните леви и десни колела за по-рязко завиване, както и антиблокираща спирачна система (ABS) и Active Stability Control (ASC) ) за регулиране на спирачната мощ върху електронно следена 4WD основа, която разпределя оптимално въртящия момент между предните и задните колела. Интегрираният надзор на тези системи създава извънредно устойчиво поведение на автомобила. Заедно с оптимизирането на окачването, ECLIPSE CROSS осигурява стабилно и точно ръководство в ежедневието и усъвършенствано ръководство на хлъзгави пътища.
Водачът самичък може да избира различни режими на шофиране при ECLIPSE CROSS в зависимост от пътните условия и условията на шофиране. Нормален режим (Normal Mode) обезпечава уместно ръководство и стабилност за необятен набор от условия за шофиране. Снежният режим (Snow Mode) поддържа постоянното придвижване на автомобила по-хлъзгави настилки като заснежени пътища да вземем за пример. Режимът на чакъл (Gavel Mode) генерира превъзходно управление на пътя и непоклатимост при лоши настилки. PHEV моделът има и режим Tarmac, който обезпечава още по-високо равнище на завиване и непоклатимост основно на сухи, павирани повърхности, с цел да могат шофьорите да почувстват насладата от шофирането с в допълнение успокоение.

Особености на оборудването
MISUBISHI MOTORS особено проектирана Mitsubishi Power Sound System (MPSS)5 за ECLIPSE CROSS, включваща осем първокласни тонколони, акустично настроени и позиционирани особено за формата на автомобила. Изработени са от материал със стъклени влакна, алуминий и карбон, с цел да обезпечат най-високо качество на звука.
Новата навигационна система предлага удобни функционалности, в това число навигация по маршрут посредством вградени карти и съвместимост с информация за трафика на VICS. Apple CarPlay6 - по-интелигентният и безопасен метод за потребление на вашия iPhone, до момента в който шофирате, е общоприет за всички модели. Android Auto™7 - по-лесен начин за потребление на приложения от вашия Android телефон, до момента в който сте в придвижване, е наличен и при всички модели. Екранът на дисплея също е повишен до 8 инча, което прави работата с него по-лесна и по-ясна.

Нива на съоръжение и цени

ECLIPSE CROSS PHEV ще се предлага в България на цени от 79 000 лева, с доста богато серийно оборудване, включващо:
S-AWC – задвижване на четирите колела с електронно ръководство
FCM – система за ограничение на опастността от удар, с функционалност за разпознаване на пешеходци
LDW – система за предизвестие при напускане на пътната лента
AHB – автоматизирано превключване на къси/дълги светлини
Двузонален автоматизиран климатик
KOS – система за достъп и запалване без ключ
SDA 2 – информационно-развлекателна система с Android Auto и Apple Car Play
18’’ алуминиеви джанти

*Източник: http://mitsubishi-motors.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР